Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ στη ΔΕΘ: Πλούσιο το πρόγραμμα των θεσμικών συναντήσεων

Στους ρυθμούς της ΔΕΘ κινείται το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, καθώς το κόμμα θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, στις 13.00, στην αίθουσα C, του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός, στο Βελλίδειο.
Την Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν οι δύο συμπρόεδροι Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Τη Συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος, Νίκος Καραμπάσης.
Το κλιμάκιο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ αποτελείται, εκτός τους προαναφερθέντες, από τους: Λάμπρο Σπάθη – Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Άγγελο Νταβία – επικεφαλής Οργανωτικού, Νίκο Παπαδάκη – Αντιπρόεδρο του ΕΔΣΝΑ, Βαγγέλη Θεοδώρου – Υπεύθυνο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Γιάννη Κυριακόπουλο – Πρόεδρο Πράσινου Ιδρύματος, Πρόδρομο Νικολαϊδη και Γιώργο Ντάλα – τεχνικοί Σύμβουλοι του Iδρύματος.

Τον κεντρικό συντονισμό έχει ο οργανωτικός υπεύθυνος Θεσσαλονίκης και αν. Εκπρόσωπος Τύπου, κ. Βασίλης Ρόκος, συνεπικουρούμενος από τις οργανώσεις του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Το Πρόγραμμα του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ είναι πολύ πλούσιο και δυναμικό, καθώς συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες συναντήσεις για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε έγκαιρα από το site του κόμματος www.prasinokinima.gr. Επίσης για όλες τις συναντήσεις θα εκδοθούν δελτία τύπου για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Αναλυτικά, το (μέχρι στιγμής) Πρόγραμμα έχει ως εξής
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/09
19.00 Συνάντηση Γνωριμίας φίλων του Πράσινου Κινήματος. Στο συνεδριακό χώρο του ABC Hotel. Συντονισμός εκδήλωσης Βασίλης Ρόκκος.

ΤΡΙΤΗ 13/09
10.30 Θεσμική Συνάντηση στο Ξενοδοχείο μας με τον περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γαβριήλ Αβραμίδη

13.00- 14.30 Συνέντευξη Τύπου ΔΕΘ. Αίθουσα C στο Συνεδριακό Κέντρο Ν.Γερμανός.
Κώστας Καλογράνης, Ρία Ακρίβου, Νίκος Καραμπάσης

16.00 – 19.00 Περιοδεία Πράσινου Κινήματος στα Περίπτερα της Έκθεσης.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/09
14:00: Θεσμική συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα

15.00 Θεσμικό Ραντεβού με Δημοτική Αρχή Δήμου Δέλτα

ΠΕΜΠΤΗ 14/09
11.00 Θεσμικό Ραντεβού με Δημοτική Αρχή Δήμου Κορδελιού- Ευόσμου

13.00 Θεσμικό Ραντεβού με Δημοτική Αρχή Δήμου Λαγκαδά

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/09
12.00 Θεσμικό Ραντεβού με Δημοτική Αρχή Δήμου Θερμαϊκού

15.00 Θεσμικό Ραντεβού με Δημοτική Αρχή Δήμου Χαλκηδόνος