Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ και στην δενδροφύτευση στο πάρκο Φραγκοκλησιάς

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ έδωσε το “παρών” στην δενδροφύτευση του πάρκου Φραγκοκλησιάς και Πεντέλης στηρίζοντας την πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Σύλλογος SOS Ρεματιά, Πολυδρόσου και Ν. Αμαρουσίου
Του κλιμακίου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ηγήθηκε ο επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού του κόμματος και Χαλανδραίος, κ. Άγγελος Νταβίας. Δυναμική ήταν και η παρουσία της δημοτικής παράταξης “Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία”, με τον δημοτικό σύμβουλο Χαλανδρίου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημήτρη Λέρτα και την Γιούλη Κατσουλιέρη, επίσης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ στηρίζει πάντα τις “πράσινες” δράσεις και τις πρωτοβουλίες των Τοπικών Συλλόγων.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μία προσπάθεια για να αποκατασταθεί το τραυματισμένο κομμάτι της ρεματιάς η οποία στέφθηκε από επιτυχία, καθώς στην περιοχή φυτεύτηκαν 400 δενδρύλλια όπως Αγριελιές, Κουκουναριές, Κουμαριές, Σχίνοι, Πουρνάρια, Δάφνες, Καστανιές και Κυπαρίσσια.
Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ συγχαίρει τους διοργανωτές για αυτήν την πρωτοβουλία και θα πρέπει αντίστοιχες δράσεις να διοργανώνονται όπου κρίνεται απαραίτητο.

Α. Νταβίας: Αυτονόητη πράξη συνείδησης και υποχρέωσης για κάθε πολίτη
Μετά το πέρας της δενδροφύτευσης ο κ. Άγγελος Νταβίας, επικεφαλής της Επιτροπής Οργανωτικού του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ δήλωσε: “Η συμμετοχή μας στην πρωτοβουλία δεντροφύτευσης του τραυματισμένου από τα έργα της Αττικής Οδού πάρκου Φραγκοκλησιάς – στην ρεματιά Χαλανδρίου – Αμαρουσίου ήταν αυτονόητη πράξη συνείδησης και υποχρέωσης για κάθε πολίτη που έχει συνταχθεί και εκπροσωπεί την πράσινη αντίληψη για το μέλλον των παιδιών μας. Ως Πράσινο Κίνημα αλλά επιτρέψτε μου – και προσωπικά – συγχαίρουμε τον Σύλλογο Προστασίας της Ρεματιάς και τον Σύλλογο Πολυδρόσου για την πρωτοβουλία καθώς και τους δήμους Χαλανδρίου και Αμαρουσίου για την πολύτιμη συνδρομή τους στο εγχείρημα.”