Στις 6 το απόγευμα στον πολυχώρο «Χυτήριο» το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, η ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ και η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ συνδημιουργούν το μέλλον
Στις 3 Μαρτίου η μεγάλη πολιτική εκδήλωση: «Πολιτικό Σύστημα – το Νέο ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο παλιό»

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στον πολυχώρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός) θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη πολιτική εκδήλωση του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ με θέμα «Πολιτικό Σύστημα – το Νέο ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο παλιό».
Τα κόμματα που ξεκίνησαν «από κάτω» τις διεργασίες και συζητήσεις για την συγκρότηση ενός δυναμικού «μετώπου» με αρχές, αξίες και θέσεις που θα φέρει την ΡΗΞΗ με το σαπισμένο παρελθόν ώστε να συνδιαμορφωθεί το πολιτικό σχέδιο και οι συνθήκες που θα επιτρέψουν στον ελληνικό λαό να ανασάνει και να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του 21ου αιώνα, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. Είμαστε εδώ για να ενώσουμε και να συνδημιουργήσουμε το μέλλον μας. Για εμάς και τα παιδιά μας. Δεν μπορεί οι ίδιες αρρωστημένες λογικές και «οικογένειες» (πολιτικές και επιχειρηματικές) να απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα του λαού μας, χωρίς καμμιά προοπτική. Που απλά γεμίζουν τις καταθέσεις τους στα paradise islands, την Ελβετία και το Λουξεμβούργο. Που βλέπουν τον λαό ως ένα απλωμένο χέρι ζητιανιάς που το εξαγοράζουν με τα ψίχουλα από τις φορομπηχτικές και ανάλγητες πολιτικές τους. Βουτηγμένοι στη διαφθορά, την σήψη και την διαστροφή.
Αυτά όλα θα τα τελειώσουμε.