Στην πολύ χρηστική συνεδρία του Δικτύου Τοπικών Συμβούλων EGP και των Πρασίνων στην Επιτροπή των Περιφερειών συμμετείχε ο Ν. Παπαδάκης

«Πράσινη» δικτύωση για τους αυτοδιοικητικούς

Το Δίκτυο Τοπικών Συμβούλων EGP και οι Πράσινοι στην Επιτροπή των Περιφερειών συνδιοργάνωσαν ένα πολύ χρηστικό σεμινάριο για να εξερευνήσουν οι αυτοδιοικητικοί το πώς λειτουργεί η δικτύωση και πώς μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν. Το Πράσινο Κίνημα εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια», Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Νίκο Παπαδάκη.

Εκεί, είχαν τη δυνατότητα να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν ένα δίκτυο και πώς να το κάνουν ζωντανό χώρο. Σε αυτή τη διαδραστική συνεδρία, οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν καλά παραδείγματα και εμπειρίες μεταξύ μας.

Συντονιστές ήταν ο Johnny Denis, τοπικός σύμβουλος, ο οποίος μοιράστηκε τα συγκεκριμένα παραδείγματα από την Ένωση Πρασίνων Συμβούλων στο Πράσινο Κόμμα της Αγγλίας και της Ουαλίας.

Η Angelike Poth-Mögle, η Γενική Γραμματέας των Πρασίνων στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών περιέγραψε τη φύση της δικτύωσης και για το τι κρύβεται σε αυτή τη μεγάλη λέξη.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ και αρκετά ενεργός στα σόσιαλ μίντια Νίκος Παπαδάκης σχολίασε σχετικά: «Καταρχάς, ήταν ένα διασκεδαστικό και εμπνευσμένο κλείσιμο των εργασιών της 2ης ημέρας. Η ομάδα του Δικτύου Τοπικών Συμβούλων ανέπτυξε ιδέες για το δίκτυο και πώς αποδεικνύεται χρήσιμο για τα μέλη της πλατφόρμας.

Ετοιμαστείτε για …πολλές αναρτήσεις»

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη