Ρία Ακρίβου, Πράσινο Κίνημα: Ότι πιο νεανικό και φρέσκο να αποκτήσουν οι πράσινες ιδέες κοινοβουλευτική έκφραση

Εφ´ όλης της ύλης συνέντευξη στο “The ReMARKables InterViews” παραχώρησε η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και υποψήφια βουλευτής στην Α´ Αθηνών Ρία Ακρίβου.
Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος απάντησε σε πολιτικές αλλά και πιο προσωπικές ερωτήσεις που της τέθηκαν και αναλυτικά η συνέντευξη έχει ως εξής:

Μίλησέ μας για εσένα, καταγωγή, οικογένεια, μόρφωση, πτυχία και ελεύθερος χρόνος. Να σε γνωρίσει ο κόσμος που μας διαβάζει.
Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου αλλά πολύ συνοπτικά να σας πω ότι κατάγομαι από τη Θεσσαλία είμαι Γεωπόνος του τμήματος Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής με ειδικότητα την Εδαφολογία και Γεωργική Χημεία. Έχω μεταπτυχιακό στο τμήμα Επιστήμης Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου με ειδικότητα στην Επεξεργασία και Συντήρηση Τροφίμων. Η πολιτική μου δράση ήταν πάντα στον “Πράσινο” χώρο. Βέβαια, η καθοριστική στιγμή ήταν η εκλογή μου ως πρώτη Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος το 2018 και η επανεκλογή μου το 2021. Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου αφήνει η ενασχόλησή μου με την πολιτική και οι παράλληλες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις μου αρέσει να ασχολούμαι με την γυμναστική, να βλέπω κλασσικές ταινίες και ντοκιμαντέρ και βέβαια να βρίσκομαι με τους δικούς μου ανθρώπους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ