ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζουμε τους Αρμένιους στην απαράδεκτη επίθεση που δέχτηκαν από το Αζερμπαϊτζάν

Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει τους Αρμένιους στην απαράδεκτη πολεμική επίθεση που εξαπέλυσε εις βάρος τους το Αζερμπαϊτζάν.
Το Πράσινο Κίνημα παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα συμβαίνουν και δηλώνει ξεκάθαρα προς κάθε κατεύθυνση πως ο σεβασμός στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου, είναι ο μόνος δρόμος για την επίλυση των διαφορών Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν.
Η νέα εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στην Αρμενία , ένα μόλις χρόνο μετά τη λήξη της μεταξύ τους πολεμικής σύγκρουσης και της υπογραφής συμφωνίας εκεχειρίας, πέραν από την άδικη απώλεια εκατοντάδων ανθρώπινων ζωών, θέτει σε επιπλέον κίνδυνο την ασφάλεια όλων των κρατών της ευρύτερης περιοχής μας, η οποία ήδη δοκιμάζεται από την πολεμική σύγκρουση που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία.
Το Πράσινο Κίνημα καλεί τη διεθνή κοινότητα στο σύνολό της, ιδιαίτερα το δυτικό κόσμο και την Ε.Ε., αλλά και τα κράτη που υπέγραψαν ως εγγυητές, στη συμφωνία εκεχειρίας της προηγούμενης σύγκρουσης, να καταδικάσουν την επίθεση του Αζερμπαϊτζάν, να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό της Αρμενίας και να επιβάλλουν το σεβασμό στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου.

Σε δήλωσή του ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστας Καλογράνης δήλωσε: “Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει τον αδελφό Αρμένικο λαό και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα πρέπει να γίνονται δεκτοί οι αναθεωρητισμοί από οποιαδήποτε χώρα. Είναι ώρα ευθύνης για όλους και το Πράσινο Κίνημα δηλώνει την αμέριστη στήριξή του στον αδελφό αρμενικό λαό.”

Δώσε Δύναμη στις Πράσινες Φωνές
Go Green με το Πράσινο Κίνημα