Συνέντευξη του Νίκου Καραμπάση στο DION TV

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Πρέπει να πάμε σε αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας

Την ευκαιρία να “συστήσει” τις βασικές αρχές του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και στους τηλεθεατές του DION TV είχε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Νίκος Καραμπάσης μιλώντας στην εκπομπή “Εκτός των Τειχών” με τον έμπειρο δημοσιογράφο Χάρη Καφτεράνη.
Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καραμπάσης απάντησε για κορυφαία ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον και το μέλλον του πλανήτη μας, όπως η πυρηνική ενέργεια και τα νέα σχέδια που γίνονται, η απολιγνιτοποίηση και οι συνέπειες από την άτσαλη μετάβαση που αποφάσισε η κυβέρνηση, και η χωροθέτηση των ΑΠΕ και παρουσίασε τις ολοκληρωμένες θέσεις του κόμματος σχετικά.
Ο εκπρόσωπος τύπου του Πράσινου Κινήματος τοποθετήθηκε για το θέμα της πανδημίας και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό καταθέτοντας τις εύλογες απορίες που έχει το κόμμα για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει από την κυβέρνηση και δεν έχουν πειστεί περισσότεροι πολίτες.
Επίσης, τη συνέντευξη απασχόλησαν τα ζητήματα της οικονομίας και του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας, για το οποίο ο κ. Καραμπάσης τόνισε ότι πρέπει να πάμε σε αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου.
Τέλος, συμφωνήθηκε σε επόμενη εκπομπή να παραβρεθεί ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης.

Ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Καραμπάση στην εκπομπή “Εκτός των Τειχών” με τον Χάρη Καφτεράνη, μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ: