ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ο Ν. Καραμπάσης για την παρουσία του κόμματος στη ΔΕΘ

Ο Επικεφαλής Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, δημοσιογράφος, Νίκος Καραμπάσης, σχολίασε την επικαιρότητα μιλώντας στο Κανάλι 1 του Πειραιά, καλεσμένος του Βασίλη Ταλαμάγκα.

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο Νίκος Καραμπάσης ανέφερε πως το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η ξεκάθαρη ισχυροποίησή του στον πράσινο χώρο, αφού πλέον είναι ο πραγματικός εκφραστής του και ο δεύτερος η Απλή Αναλογική. Ο κ. Καραμπάσης ενημέρωσε πως η άνοδος του κόμματος θα αποτυπωθεί και στις προσεχείς δημοσκοπήσεις και ο εκπρόσωπος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ εκτίμησε ότι θα υπάρξει κυβέρνηση από την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και εκεί το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ θα παίξει σημαντικό ρόλο.

Στη συνέχεια ενημέρωσε για την παρουσία του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην ΔΕΘ, όπου μεταξύ των πολλών συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, ξεχωρίζει η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει το κόμμα της Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022, στις 13:00. Εκεί θα μπορούν να πάρουν οι δημοσιογράφοι το “Πράσινο Πρόγραμμα Διακυβέρνησης” του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ με τα 100 σημεία προγραμματικής σύγκλισης τα οποία αν το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ είναι στη Βουλή θα τεθούν επί τάπητος. “Ο στόχος μας δεν είναι απλά να μπούμε στη Βουλή. Ο στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε την πράσινη πολιτική ατζέντα για το καλό του ελληνικού λαού και της χώρας μας. Αυτό πρέπει να κάνουμε”, είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καραμπάσης.

Αμέσως μετά, ο κ. Καραμπάσης αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει (και) ο κλάδος των δημοσιογράφων, με αφορμή τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν μετά το νομοσχεδίου που αφαιρεί 200 θέσεις εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς “υποκύπτοντας στις πιέσεις των καναλαρχών”, όπως χαρακτηριστική υποστήριξε ο
εκπρόσωπος του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Επίσης, σχολίασε τα όσα συμβαίνουν σε καθημερινή βάση, πλέον, με την Τουρκία και ακολούθησαν τα κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας.
Παίρνοντας την σκυτάλη της ιεραρχίας των θεμάτων της επικαιρότητας ο κ. Καραμπάσης έβαλε στην κορυφή την ακρίβεια και όσα έχει επιφέρει η ενεργειακή κρίση.

Ακολούθησε η τοποθέτηση του Νίκου Καραμπάση για τα όσα διαδραματίζονται από εχθές στα Πανεπιστήμια και εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα μείνουν κλειστές οι σχολές.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ατζέντα της συζήτησης το θέμα των υποκλοπών για το οποίο μίλησε ο κ. Καραμπάσης ο οποίος έθεσε κάποια πολύ εύστοχα ερωτήματα.

Αναλυτικά, τη συνέντευξη του Επικεφαλής Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ: