ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Με τον Γαβριηλ Αβραμίδη «Πρώτη Δυναμη για τη Μακεδονία»

Με τον επικεφαλής της περιφερειακης παράταξης «Πρώτη Δυναμη για τη Μακεδονία» Γαβριηλ Αβραμίδη συναντήθηκε κλιμάκιο του Πρασίνου Κινήματος στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε οτι η παράταξη «Πρώτη Δυναμη για τη Μακεδονία» ειναι αυτη που υποστηρίζει το Πρασινο Κινημα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το Πράσινο Κίνημα με αιρετούς και φορείς της Μακεδονίας, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχωρησε το κόμμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αττική Πράσινη περιφέρεια», Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος και αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Νίκος Παπαδάκης, ο συντονιστης του τομέα αυτοδιοίκησης Κωστας Καψης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Βαγγελης Θεοδωρου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα περιβαλλοντικά προβλήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και ο τρόπος παρέμβασης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ετσι ώστε να αναδειχθούν.
Συζητήθηκε επισης ο στρατηγικός σχεδιασμός της παράταξης για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Βασικός κοινός στόχος ειναι η αύξηση των ποσοστών στις εκλογές και η ενίσχυση της δυναμικής παρέμβασης στα πολιτικά πεπραγμενα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Δώσε Δύναμη στις Πράσινες Φωνές
Go Green με το Πράσινο Κίνημα