ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Απαιτούμε απο την κυβέρνηση ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ τις διακοπές ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις

Για το ανελέητο «μπαράζ» διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος στα σπίτια και τις επιχειρήσεις των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν τους εξωφρενικά παράλογους λογαριασμούς που τους αποστέλλουν οι εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Νίκος Καραμπάσης δήλωσε:

«Απαιτούμε απο την κυβέρνηση ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ τις διακοπές ρεύματος σε σπίτια και επιχειρήσεις. Η εγκληματική και άφρον αυτή τακτική της, βυθίζει στο χάος, την απόγνωση και την καταστροφή χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις κάθε μήνα, αφού χωρίς ηλεκτρική ενέργεια δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή δραστηριότητα.

Μετά τις εγκληματικές ευθύνες τους στην καταστροφή της χώρας απο τα μνημόνια, το λουκέτο της κοινωνίας και της οικονομίας με την επίκληση της «πανδημίας», έρχονται τώρα να δώσουν την χαριστική βολή σε όσους έχουν αντέξει.

Καλούμε την κυβέρνηση να αναλογιστεί έστω και τώρα τις τεράστιες ευθύνες που αναλαμβάνει καταστρέφοντάς την ελληνική κοινωνία και οικονομία και να απομακρύνει «κλοτσηδόν» τα Golden boys της συμφοράς, αλλά και να απαλλαγεί απο τον θανάσιμο εναγκαλισμό της απο τα αχόρταγα συμφέροντα, που την μανατζάρουν.

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ δεσμεύεται ότι η επόμενη βουλή και κυβέρνηση θα αλλάξουν όλο το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και τα κοινά αγαθά όπως είναι η ηλεκτρική ενέργεια, το νερό, ο αέρας, οι επικοινωνίες θα αρχίσουν να προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες και μέσα απο τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας».