ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Ανατριχιαστικά ωμές και δολοφονικά κυνικές οι συμπεριφορές στη ΝΔ

Για την αποπομπή-καρατόμηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού από την κυβέρνηση της ΝΔ ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Νίκος Καραμπάσης δήλωσε:

«Τα όσα πολύ θλιβερά, ανατριχιαστικά ωμά και δολοφονικά κυνικά – εν μέσω γελώτων σαρκαστικής ικανοποίησης – που ακούστηκαν σε live μετάδοση στην σύσκεψη του «γαλάζιου δημάρχου» Σπάρτης Πέτρου Δούκα, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού, για το πως εξαγόρασε η ΝΔ με χρήματα του κράτους τους ψηφοφόρους, στις εκλογές του 2007, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ηλεία με 49 νεκρούς, δυστυχώς υπογραμμίζουν το «ποιόν» αυτών που κυβερνούν διαχρονικά τον τόπο μας.

Η αποπομπή του Υπουργού κ. Λιβανού πέντε ημέρες αργότερα από την συγκεκριμένη «σύσκεψη» υπογραμμίζει ότι αυτή έγινε αναγκαστικά και όχι από κάποια δήθεν «ευαισθησία» του αρχηγού της ΝΔ και σημερινού Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη (που είναι ανύπαρκτη).

Κατέβηκαν με σακούλες χρήματα – από τον δημόσιο «κορβανά» και τις δωρεές των άλλων – και εξαγόραζαν τον κόσμο και πήραν έτσι τις εκλογές, όπως καυχιόνται ακόμη και σήμερα, χασκογελώντας χαιρέκακα. Ακόμη, δεν μάθαμε βέβαια τι έγιναν τα χρήματα από το περιβόητο «ταμείο Μολυβιάτη» που συγκέντρωνε τις δωρεές για τους πυρόπληκτούς. Τώρα πληροφορηθήκαμε ότι ένα μέρος του, εξαγόραζε ψηφοφόρους…

Και το περιστατικό αυτό δείχνει ότι μας κυβερνούν διαχρονικά αριβίστες χαμαιλέοντες, ωμά κυνικοί, αμοραλιστές και τελικά σαλτιμπάγκοι της πολιτικής. «Καλαμοκαβαλάρηδες» που τον λαό τον βλέπουν ως «απλωμένο χέρι ζητιανιάς» που μπορούν μόνο να το εξαγοράζουν σε ένα ατελείωτο θέατρο «κυνικής δημοκρατίας»…

Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ θα είναι στην επόμενη βουλή για να αλλάξει το παραγωγικό μοντέλο της χώρας. Για να σταματήσει την λεηλασία του δημόσιου πλούτου. Για να εξοβελίσει τέτοιες νοοτροπίες και χαρακτήρες. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στην απύθμενη σήψη και παρακμή που ταλαιπωρεί για 26 χρόνια τώρα την πατρίδα μας. Αρκετά.».