Πράσινο Κίνημα: Υποψήφιος Βουλευτής, ο π. Δήμαρχος Λαγκαδά, Νίκος Αζμάνης

Μία ακόμη σημαντική υποψηφιότητα “κλείδωσε” για τα ψηφοδέλτια του Πράσινου Κινήματος ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.

Πιο συγκεκριμένα, υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης με το Πράσινο Κίνημα θα είναι ο κ. Νίκος Αζμάνης, π. Δήμαρχος Λαγκαδά, που ακόμα μνημονεύεται για το έργο που έκανε στο δήμο κατά την διάρκεια της θητείας του.

Τις επόμενες ημέρες το Πράσινο Κίνημα θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις υποψηφίων βουλευτών.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος, επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: “Καλωσορίζουμε στο Πράσινο Κίνημα τον κ. Νίκο Αζμάνη, που μεταξύ άλλων είναι γνωστός για τους αγώνες του για το περιβάλλον. Ο κ. Αζμάνης θεωρείται, όχι άδικα, ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους του Λαγκαδά και έχει αφήσει μία σημαντική παρακαταθήκη στην περιοχή και την τοπική κοινωνία, μάλιστα με πράσινο πρόσημο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το έργο που έκανε ο κ. Αζμάνης στο Δήμο Λαγκαδά και πλέον μέσα από το Πράσινο Κίνημα θα μπορέσει να προσφέρει αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία του.”

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Αζμάνης, Παιδίατρος, πρώην Δήμαρχος Λαγκαδά δήλωσε: “Αντί για τις καθιερωμένες δηλώσεις θα ήθελα να μοιραστώ τους στίχους από δύο αγαπημένα μου ποιήματα, τα οποία εν πολλοίς και με αντιπροσωπεύουν.

Το πρώτο είναι του Γεώργιου Δροσίνη:

Δε θέλω του κισσού το πλάνο ψήλωμα

σε ξένα αναστυλώματα δεμένο.

Ας είμαι ένα καλάμι, ένα χαμόδεντρο.

Μα όσο ανεβαίνω, μόνος ν’ ανεβαίνω.

Και το δεύτερο είναι από την Ιθάκη του Κωνσταντίνου Καβάφη:

Πάντα στο νου σου να `χεις την Ιθάκη.

Το φθάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.

Αλλά μη βιάζεις το ταξείδι διόλου.

Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει.

και γέρος πια ν’ αράξεις στο νησί,

πλούσιος με όσα κέρδισες στο δρόμο,

μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.

Να έχουμε έναν καλό αγώνα εύχομαι και θα επιθυμούσα οι πολίτες να ενημερωθούν για το Πράσινο Κίνημα που πραγματικά μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών.

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green για τη ζωή μας