Πράσινο Κίνημα: Στην κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Παραλιακών Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Λαυρεωτικής

Αντιπροσωπεία του Πράσινου Κινήματος παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δραστήριας Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Λαυρεωτικής.
Πιο συγκεκριμένα, το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος αποτελούνταν από τον υποψήφιο Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Βαγγέλη Θεοδώρου, τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος και υποψήφιο Βουλευτή στο Βόρειο τομέα της Αθήνας Άγγελο Νταβία, την επίσης υποψήφια Βουλευτή Βόρειου Τομέα Μαρία Τσαπέπα και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Θωμά Βασιλείου.
Η υποδοχή του Πράσινου Κινήματος από τα μέλη της Ομοσπονδίας ήταν πραγματικά υποδοχή Κοινοβουλευτικού Κόμματος και από την πλευρά τους τα στελέχη του κόμματος εξέφρασαν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους.
Αυτό που τονίστηκε από τα μέλη του Πράσινου Κινήματος στις συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της κοπής της πίτα ήταν πως θα συνεχιστούν οι αγώνες για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την περιοχή σε συνεργασία με το σύλλογο, με στόχο τη βελτιστοποίηση του επίπεδου της ζωής των κατοίκων.
Από την πλευρά της Ομοσπονδίας τονίστηκε ότι οι εξωραϊστικοί σύλλογοι και οι κάτοικοι της περιοχής, επιβάλλεται να συνεχίσουν ενωμένοι, ειδικά σε αυτή τη περίοδο της οικονομικής, υγειονομικής και κοινωνικής κρίσης, γιατί είναι σίγουρο ότι μόνο έτσι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εποχής.

Ανεβαίνοντας στο βήμα για να απευθύνει τον δικό του σύντομο χαιρετισμό ο υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής του Πράσινου Κινήματος Βαγγέλης Θεοδώρου ανέφερε: “Εύχομαι στην Ομοσπονδία Παραλιακών Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Λαυρεωτικής, μέσα στο 2023, να καταφέρει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή και να γνωρίζει ότι θα έχει ένα σύμμαχο στο στο πλάι της, το Πράσινο Κίνημα.”

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξη