Πράσινο Κίνημα – Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία: Ενισχύεται η επωφελής συνεργασία

Τις εξαιρετικές σχέσεις με την περιφερειακή παράταξη «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» και τον επικεφαλής της, περιφερειακό σύμβουλο Κ. Μακεδονίας, κ. Γαβριήλ Αβραμίδη, επιβεβαίωσε το Πράσινο Κίνημα, στη συνάντηση που είχε στα γραφεία της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί το Πράσινο Κίνημα με αιρετούς και φορείς της Μακεδονίας, στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχωρεί το κόμμα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αττική Πράσινη περιφέρεια», Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, εντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος Νίκος Παπαδάκης και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Νίκος Καραμπάσης.
Από τη συζήτηση διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πολλά πεδία συνεργασίας και τονίστηκε ότι υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές να αναζητηθούν οι τρόποι ενίσχυσής της.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Είναι πάντα ευχάριστο να συναντάμε τον Γαβριήλ Αβραμίδη, καθώς είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπός με πλούσια πολιτική εμπειρία. Η συνεργασία μας έχει ξεκινήσει αρκετό καιρό και επιβεβαιώθηκε σήμερα η εδραίωσή της σε ακόμα περισσότερα πεδία. Το Πράσινο Κίνημα, πάντα σε πλαίσιο αρχών, είναι ανοιχτό στις συνεργασίες και στο μέλλον θα γίνεται συνεχώς σαφές αυτό»

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονίας», κ. Αβραμίδης ανέφερε: «Κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος με τον συμπρόεδρο του κινήματος Κώστα Καλογράνη, τον επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης Αττικής Νίκο Παπαδάκη, τον εκπρόσωπο τύπου Νίκο Καραμπάση επισκέφτηκαν το γραφείο της παράταξης μας και ανταλλάξαμε απόψεις για τις πολιτικές εξελίξεις. Το Πράσινο Κίνημα ως κόμμα έχει δύο δικές του παρατάξεις, στην Αττική και την Θεσσαλία με τις οποίες έχουμε επικοινωνία. Εκφράστηκε η διάθεση και από τις δύο πλευρές να ενισχύσουμε και να εμπλουτίσουμε αυτή την συνεργασία μας.
Η παράταξη μας «Πρώτη Δύναμη για τη Μακεδονία» είναι απόλυτα θετική να ενισχύσει την αμοιβαία επωφελή συνεργασία.