Πράσινο Κίνημα και Αττική Πράσινη Περιφέρεια στην τιμητική εκδήλωση για τη Νανά Μούσχουρη

Το Πράσινο Κίνημα και η Περιφερειακή Παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” εκπροσωπήθηκαν στην άρτια εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προς τιμής της μοναδικής Νανάς Μούσχουρη.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της παράταξης, περιφερειακός σύμβουλος, κ. Νίκος Παπαδάκης και η υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής του Πράσινου Κινήματος, κα Βαλέρια Τελικωστόγλου, παραβρέθηκαν αρχικά στο δημαρχείο της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κατά την οποία η διεθνούς φήμης ελληνίδα ανακηρύχτηκε σε Επίτιμη Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της απονεμήθηκε το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης από το Δημοτικό Συμβούλιο, με ομόφωνη απόφαση του.
Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός από την οικογένεια της ήταν και πολλοί «συνοδοιπόροι» στο μουσικό ταξίδι της ζωής της, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Κατσαρός, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Νίκος Αλιάγας ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι εμφανώς συγκινημένοι, εξέφρασαν το σεβασμό και την αγάπη τους για την κ. Μούσχουρη.
Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατά την απονομή έκανε ένα σύντομο οδοιπορικό στην πλούσια διαδρομή της.


Η κ. Μούσχουρη μετά την απονομή ευχαρίστησε το Δήμο και τον Δήμαρχο όπως και όλους τους παρευρισκόμενους για την αγάπη και την αναγνώριση που της προσέφεραν απλόχερα. Μίλησε για τα παιδικά της χρόνια όταν επισκεπτόταν με τη μητέρα της τη Βουλιαγμένη και τις όμορφες αναμνήσεις που αποκόμισε από την πόλη μας. Αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη μουσική και τις συνεργασίες με τους παρευρισκόμενους συνθέτες, τον Μίμη Πλέσσα, τον Γιώργο Χατζηνάσσιο και τον Γιώργο Κατσαρό.
Οι “πράσινοι” εκπρόσωποι παραβρέθηκαν αμέσως μετά στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου «Ιωνία» όπου συνεχίστηκε η εκδήλωση και το κοινό παρακολούθησε ένα σύντομο βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής της Νάνας Μούσχουρη, την λεπτομερή αναφορά στο πλούσιο βιογραφικό της από τον Δήμαρχο ενώ συγκίνηση προκάλεσε η εξαιρετική παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας που τραγούδησε λίγα από τα πιο γνωστά τραγούδια της.