Αναχώρησε το πρώτο γκρουπ αθλητών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020»
Πράσινο Κίνημα: «Για εμάς είστε ήδη νικητές!»

Με το σύνθημα «Για εμάς είστε ήδη νικητές!» το Πράσινο Κίνημα συντροφεύει τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, με αφορμή την αναχώρηση του πρώτου γκρουπ, ενόψει της έναρξης των Αγώνων στις 24 Αυγούστου 2021.
Πιο συγκεκριμένα, διψασμένοι για νέες επιτυχίες, γεμάτοι προσμονή για τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και με την ελπίδα να αποδώσουν οι κόποι τους καρπούς, οι Παραολυμπιονίκες της κολύμβησης, της ξιφασκίας, της ποδηλασίας, του πινγκ πονγκ και του στίβου, αναχώρησαν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πού θα διεξαχθούν από τις 24 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου και θα αγωνισθούν σε 11 αθλήματα.

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά: «Το Πράσινο Κίνημα θεωρεί τα ζητήματα του αθλητισμού μείζονα και άκρως σημαντικά. Είναι αυτονόητη η στήριξη του κόμματος μας σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν. Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία η πρόκρισή των αθλητών μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» επιβράβευσε τις σκληρές και εντατικές προπονήσεις τους, εν μέσω πανδημίας και η προσπάθειά τους είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων.
Αν έχεις προσπαθήσει… είσαι νικητής. Κι αυτό πρέπει να το διδάξουμε σε όλους. Να είναι νικητές από την προσπάθεια και μόνο.»

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη