Ο Ν. Καραμπάσης στο DION TV: “Το Πράσινο Κίνημα προσπαθεί να ενώσει τις δυνάμεις που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής μας”

Για τις σημαντικές εξελίξεις στον πράσινο χώρο τοποθετήθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ξεκινάμε Μαζί» με την Δήμητρα Μακρή, του DION TV, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος Νίκος Καραμπάσης.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Καραμπάσης, αναφέρθηκε στις σχέσεις που συνεχώς αναπτύσσονται ανάμεσα στο Πράσινο Κίνημα και τους Ευρωπαίους Πράσινους, καθώς και στις διεργασίες που πραγματοποιούνται σε άλλους πολιτικούς χώρους, που όμως δεν υπάρχει αντιπαράθεση ιδεών και πολιτικών αλλά μόνο προσώπων. Και πάνω σε αυτό κ. Καραμπάσης υπογράμμισε τη διαφορά που υπάρχει στο Πράσινο Κίνημα.
Ακόμη ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στην Διάσκεψή για το Περιβάλλον, στην Γλασκόβη, που ολοκληρώνεται αύριο επισημαίνοντας πως δυστυχώς τα μηνύματα δεν είναι θετικά. Αυτό όπως είπε ο κ. Καραμπάσης δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει, αντίθετα να μας δώσει έξτρα κίνητρα για να προσπαθήσουμε περισσότερο. Χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Καραμπάσης: «Το Πράσινο Κίνημα προσπαθεί να ενώσει όλες αυτές τις δυνάμεις που θέλουν να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής μας, ώστε να μην είναι το πράσινο μία τσόντα στα υπόλοιπα κόμματα, ένα συμπλήρωμα αλλά να είναι η κύρια πολιτική κατεύθυνση που πρέπει να πάρει η χώρα μας.»

Αναλυτικά, τη συνέντευξη του κ. Καραμπάση μπορείτε να παρακολουθήσετε ΕΔΩ: