Ο Κ. Καλογράνης στον REAL FM: “Το Πράσινο Κίνημα με τη συνέπειά του απέδειξε πως αξίζει να του δώσουν μία ευκαιρία οι πολίτες”

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, και στην εκπομπή των Κ. Λαβίθη – Στ. Κασίμη.

Ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης είχε την ευκαιρία να απαντήσει στους έμπειρους δημοσιογράφους για την προσπάθεια που κάνει το Πράσινο Κίνημα ώστε να πάψει η χώρα μας να είναι μοναδική σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν εκπροσωπείται ο πράσινος χώρος στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Στην ερώτηση τι διαφορετικό έχει το Πράσινο Κίνημα από τα άλλα κόμματα του χώρου, ο κ. Καλογράνης ήταν ξεκάθαρος: “Το Πράσινο Κίνημα διαφοροποιείται από τα παλαιότερα κόμματα της οικολογίας α) εμείς δεν είμαστε εθνομηδενιστές και έχουμε μία πατριωτική διάσταση στις θέσεις μας και β) εμείς είμαστε υπέρ του πράσινου επιχειρείν με συγκεκριμένες θέσεις και προτάσεις και έχουμε και ένα συνεκτικό κοινωνικό σχέδιο για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Είμαστε, δηλαδή, πιο κοντά στα Ευρωπαϊκά Πράσινα Κόμματα. Εμείς στηρίζουμε τις πράσινες πολιτικές και για αυτό λέμε ότι η πράσινη μετάβαση δεν θα γίνει σωστά χωρίς το Πράσινο Κίνημα στη Βουλή και θα είναι μία στρεβλή διαδικασία”

Στη συνέχεια ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε πως Το Πράσινο Κίνημα ζητά από τους πολίτες να του δώσουν μία ευκαιρία, καθώς με την πορεία του το κόμμα όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι την αξίζει.

Ειδική αναφορά στη συνέντευξη έγινε για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, για τη Βιώσιμη Κινητικότητα αλλά και γενικότερα για πολλές από τις θέσεις του πράσινου κινήματος.

Αναλυτικά τη συνέντευξη μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ:

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green για τη ζωή μας