Ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια” κατέθεσε στεφάνι στην προτομή του αγωνιστή Σπύρου Μουστακλή
Ν. Παπαδάκης: “Φόρος τιμής σε όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές της Δημοκρατίας”

Στεφάνι στην προτομή του αγωνιστή Σπύρου Μουστακλή, στο χώρο του πρώην ΕΑΤ ΕΣΑ, κατέθεσε ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”, Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Νίκος Παπαδάκης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Πατούλη.
Την εκδήλωση διοργανώνει, για την θλιβερή αυτή επέτειο, ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών περιόδου 1967-1974
Μετά την κατάθεση του στεφάνου ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική πράσινη Περιφέρεια”, κ. Νίκος Παπαδάκης δήλωσε: “Το πραξικόπημα των Συνταγματαρχών και η επιβολή της Δικτατορίας κατέστησαν ένα τραυματικό εθνικό βίωμα στη χώρα μας.
Δεν ξεχνιέται ούτε εξωραΐζεται στην πορεία του χρόνου η κατάλυση της Δημοκρατίας. Όχι μόνο γιατί η μαύρη επταετία κατέληξε στην εθνική τραγωδία της Κύπρου, αλλά επίσης επειδή η πατρίδα μας έχασε πολύτιμο χρόνο οπισθοδρομώντας, αφού κατεστάλησαν ολοκληρωτικά οι πολιτικές ελευθερίες.
Σήμερα απονείμαμε φόρο τιμής σε όλες τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές της Δημοκρατίας, που αρνούμενοι τη βολική ησυχία που προσφέρει η απάθεια και η σιωπή, υπερασπίστηκαν την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, τη Δημοκρατία και την Ελευθερία και όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα.”