Το μήνυμα του επικεφαλής της παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» στην κοπή της πίτας του ΕΔΣΝΑ
Ν. Παπαδάκης: Μαζί με τους εργαζόμενους στη διαχείριση απορριμμάτων σε πρωτόγνωρες συνθήκες

Στην καθιερωμένη κοπή της πίτας των εργαζομένων του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ), στον ΧΥΤΑ Φυλής, παραβρέθηκε και φέτος ο επικεφαλής της παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια», Περιφερειακός Σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και αν. μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, κ. Νίκος Παπαδάκης.

Σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο, για την διαχείριση των απορριμμάτων του λεκανοπεδίου, ο κ. Παπαδάκης στάθηκε στην απαραίτητη και κομβική συμβολή των εργαζομένων και παράλληλα έστειλε μήνυμα στήριξης στους εργαζόμενους ορισμένου χρόνου, επισημαίνοντας ότι το έργο που προσφέρουν είναι αναγκαίο και για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ο επικεφαλής της «πράσινης» περιφερειακής παράταξης του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκος Παπαδάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έστω και καθυστερημένα, έχουν πλέον αντιληφθεί όλοι την κρίσιμη στιγμή που βρισκόμαστε σε σχέση με την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική.

Οι εργαζόμενοι στην περιφέρεια και τον ΕΔΣΝΑ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε πραγματικά αντίξοες συνθήκες – αποκορύφωμα η πανδημία – ώστε να φέρουν εις πέρας το ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης απορριμμάτων που έχει εκπονήσει η περιφερειακή Αρχή.

Στόχος μας να δώσουμε βιώσιμες και αποτελεσματικές λύσεις, καθώς το ζήτημα της αποτελεσματικής διαχείρισης των στερεών αποβλήτων αποτελεί εθνική υπόθεση. Προτεραιότητα μας είναι να γίνει ο ΕΔΣΝΑ μία σύγχρονη μονάδα, κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα και σ’ αυτή την προσπάθεια συμβάλουν οι εργαζόμενοι οι οποίοι κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο για να είναι η Αττική καθαρή.»