Ν. Καραμπάσης: “Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ εκφράζει τον πράσινο χώρο στην Ελλάδα”

Ο Δημοσιογράφος, Επικεφαλής Επικοινωνίας και Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, κ. Νίκος Καραμπάσης ήταν καλεσμένος του Κώστα Παπαθεοδώρου στην ΕΡΑ Ηπείρου παραχωρώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τα θέματα της επικαιρότητας.

Σε ερώτηση για το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, ο κ. Καραμπάσης τόνισε πως εκφράζει τον πράσινο χώρο στην Ελλάδα και συμπλήρωσε πως στη συντριπτική πλειοψηφία των χωρών της ΕΕ τα αδελφά πράσινα κόμματα είναι στη Βουλή. ακόμα και στην κυβέρνηση όπως στη Γερμανία.

Επίσης, ο Επικεφαλής Επικοινωνίας του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έδωσε μεγάλο βάρος στο να επισημάνει πως η πράσινη οικογένεια δεν έχει καμία σχέση με τα παλαιά αριστερά, κεντρώα ή δεξιά κόμματα αλλά είναι μία διαφορετική πολιτική οικογένεια, η οποία εκφράζει την ποιότητα ζωής που πρέπει να έχουμε όλοι μας και για αυτό θα πρέπει να είναι στην επόμενη Βουλή. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ οργανώνεται σε όλη τη χώρα και καλεί τους πολίτες να το αγκαλιάσουν γιατί η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας είναι πολύ κρίσιμη και δεν θα πρέπει να χαθεί αυτή ευκαιρία.

“Πρέπει να αλλάξουμε παραγωγικό και ενεργειακό μοντέλο” εξήγησε επίσης ο κ. Καραμπάσης και αναφέρθηκε στο πως μέσα από τις ενεργειακές κοινότητες μπορεί ο κόσμος να έχει δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα.

Ακόμη, ο Νίκος Καραμπάσης αναφέρθηκε στις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ήδη οι πολίτες και στις ακόμα μεγαλύτερες που αναμένεται να αντιμετωπίσουν το Χειμώνα με όλα αυτά που συμβαίνουν.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ήταν ξεκάθαρος στο τι πρέπει να γίνει για να αποκτήσει μία ενιαία στρατηγική η ΕΕ και χαρακτηριστικά είπε: “Για εμάς στο Πράσινο Κίνημα θα πρέπει η ΕΕ να αποκτήσει πλέον μία ομοσπονδιακή μορφή. Να γίνει κράτος.”

Στη συνέχεια, ο Επικεφαλής Επικοινωνίας του κόμματος σχολίασε την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη αλλά και γενικότερα το πολιτικό σκηνικό που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας “πως για την Ελλάδα το ουσιαστικό είναι να δούμε τι θα πρέπει να γίνει.”.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησαν τα όσα συμβαίνουν με την Τουρκία τονίζοντας: “πως μία Ελληνοτουρκική σύγκρουση θα διαλύσει το ΝΑΤΟ και θα αλλάξει τις ισορροπίες”.

Εδώ μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Καραμπάση: