Κ. Καλογράνης: Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ είναι το μόνο κόμμα που πήγε στη Β. Εύβοια για να συνεισφέρει

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης, στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στην φιλόξενη εκπομπή του 96.5 fm «Μαζί το Πρωί», με τον έμπειρο δημοσιογράφο Δημήτρη Αποστόλου, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για τα αποτελέσματα της πρόσφατης περιοδείας μικτού κλιμακίου του κόμματος και του Πράσινου Ιδρύματος στη Βόρεια Εύβοια.
Ο κ. Καλογράνης ενημέρωσε για την δέσμη παρεμβάσεων που αποφασίστηκε στη συνάντηση με τον Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης Αγίας Άννας, Γιώργο Τσαπουρνιώτη, τις οποίες μπορείτε να διαβάστε και στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το κόμμα.
Ακόμη ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Ιδρύματος Αλβέρτου του Μονακό στην περιοχή, η οποία θα γίνει μέσω του Πράσινου Ιδρύματος, το 2022.
Χαρακτηριστικά, ο κ. Καλογράνης δήλωσε ότι το Πράσινο Κίνημα ήταν το μοναδικό κόμμα της αντιπολίτευσης που μετέβη στην περιοχή με σκοπό να βοηθήσει και να συνεισφέρει και όχι απλά να ασκήσει κριτική. Βεβαίως ο Κώστας Καλογράνης υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξουν μεγαλύτερες καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των καταστροφών και έφερε ως αρνητικό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλία, μετά το πέρασμα του Ιανού.
Αναλυτικά, τη συνέντευξη του Συμπροέδρου του Πράσινου Κινήματος, κ. Κώστα Καλογράνη μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ: