Κ. Καλογράνης: Το Πράσινο Κίνημα θα εκπροσωπήσει τον πράσινο χώρο στο νέο Κοινοβούλιο

 

Ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης φιλοξενήθηκε στη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV 100 και παραχώρησε μία πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με … προεκλογικό πρόσημο στην εκπομπή ΔΗΜΟΤΗΣ ONLINE με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Κρινή.

Αρχικά ο κ. Καλογράνης απάντησε στην «κλασσική» ερώτηση γιατί το κόμμα του Πράσινου Κινήματος έχει δύο συμπροέδρους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους που βρίσκεται στην συμπρωτεύουσα.

Στη συνέχεια ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος υπογράμμισε ότι στις Εθνικές εκλογές το Πράσινο Κίνημα κατεβαίνει αυτόνομο και έδωσε τα πρώτα στοιχεία για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές που ακολουθούν.

«Το Πράσινο Κίνημα θα εκπροσωπήσει τον πράσινο χώρο στο νέο Κοινοβούλιο γιατί η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ΕΕ που δεν έχει στο Κοινοβούλιό της αυτόνομη εκπροσώπηση από κάποιο πράσινο κόμμα», είπε χαρακτηριστικά ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και συμπλήρωσε πως όλοι στο Πράσινο Κίνημα αγωνίζονται για να διορθωθεί αυτή η πολιτική ανορθογραφία.

Ακολούθως, ο κ. Καλογράνης ρωτήθηκε για τα ζητήματα διάσπασης στον πράσινο χώρο και εξήγησε τα στοιχεία που διαφοροποιούν το Πράσινο Κίνημα από τα υπόλοιπα σχήματα που είναι απλά περιβαλλοντιστές, αρκούνται δηλαδή στο «φυτεύουμε ένα δέντρο».

Περιγράφοντας επιγραμματικά τους κεντρικούς άξονες του κόμματος ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε: «Εμείς εκπροσωπούμε στη χώρα μας την βιώσιμη ευημερία. Εκπροσωπούμε το Πράσινο Επιχειρείν. Πιστεύουμε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση εκεί για να αυξηθούν οι ποιοτικοί δείκτες. Έχουμε καταθέσει μία σειρά από προτάσεις για το περιβάλλον, σε συνάρτηση με το πράσινο Επιχειρείν. Επίσης έχουμε καταθέσει προτάσεις για τις νέες αυτοχρηματοδοτούμενες πράσινες θέσεις εργασίας. Ενώ μεγάλο βάρος δίνουμε στον κοινωνικό τομέα έχοντας καταθέσει το εθνικό σχέδιο φυσικής αποκατάστασης και γενικότερα έχουμε μία τεράστια γκάμα προτάσεων και σχεδίων για αυτό καλώ τους πολίτες να επισκεφτούν το www.prasinokinima.gr για να ενημερωθούν πλήρως για τις θέσεις του κόμματος μας.»

Τέλος, απευθυνόμενος προς κάθε πολίτη ξεχωριστά ο κ. Καλογράνης έστειλε το εξής σημειολογικό μήνυμα: «Μας λείπει μία ψήφος για να μπούμε στη Βουλή, η δική σου.»

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη ΕΔΩ:

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση — Η Πολιτική στην Πράξη