Κ. Καλογράνης: Η κοστολογημένη πρόταση του Πράσινου κινήματος για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού

Σε νέα του ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος Κώστας Καλογράνης περιγράφει την κοστολογημένη πρόταση του Πράσινου Κινήματος για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού.

Συγκεκριμένα στο Πράσινο Κίνημα είμαστε υπέρ ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος. Θεσμοθετούμε χαμηλότοκο δάνειο 30.000 ευρώ για κάθε νέο ζευγάρι που παντρεύεται. Μόλις κάνουν το δεύτερο παιδί, το δάνειο διαγράφεται. Αν κάνουν και τρίτο παιδί, το ζευγάρι λαμβάνει επιδότηση 15.000 ευρώ. Κάθε γυναίκα, που θα κάνει τέσσερα παιδιά, φοροαπαλλάσεται για πάντα. Για τα τρία πρώτα χρόνια του παιδιού, δίνουμε προπληρωμένη κάρτα 500 ευρώ μηνιαίως, για αγορές προϊόντων που αφορούν αποκλειστικά το παιδί. (πχ πάνες, γάλα, κτλ.).

Ιδρύουμε ειδική Γραμματεία με τίτλο «Γραμματεία Οικολογικής μετάβασης και Δημογραφικών προκλήσεων» για να αντιμετωπίσει το δημογραφικό, οικονομικό και κοινωνικό χάσμα μεταξύ αγροτικού και αστικού χώρου. Γι’ αυτή την πολιτική μάλιστα επενδύουμε 5 δισ. Ευρώ, από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.

 

@user99219587682020

30.000 ευρώ σε κάθε ζευγάρι που παντρεύεται 15.000 ευρώ για το τρίτο παιδι Πλήρης φοροαπαλλαγή για κάθε γυναίκα που εχει γεννήσει 4 παιδια. #δημογραφικο #δημογραφικό #prasinokinima #gogreen #greenmovement #greekgreens #politics

♬ πρωτότυπος ήχος – Kostas Kalogranis