Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ στο Συνέδριο του ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην Κοπεγχάγη
Κομβική η Νότια και η Ανατολική Ευρώπη για τις Ευρωεκλογές του 2024

Στη συνεδρίαση για το εκλογικό σώμα στην Ευρώπη με ιδιαίτερη έμφαση στις χώρες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, συμμετείχε, το μέλος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων, του Πράσινου Κινήματος, Βαλέρια Τελικωστόγλου. Πριν από μισό αιώνα ιδρύθηκε το πρώτο κόμμα των Πρασίνων στην Ευρώπη. Από τότε το εκλογικό σώμα των Πρασίνων έχει εξελιχθεί βαθιά. Σε αυτή τη συνεδρία εξετάστηκε η ιστορική εξέλιξη του ποιος ψηφίζει Πράσινο στην Ευρώπη, και την τρέχουσα κατάστασή της και τι προσβλέπουμε στις Ευρωεκλογές του 2024. Συζητήθηκαν οι τρέχουσες προκλήσεις στη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίασης των αποτελεσμάτων αποκλειστικής έρευνας που έχει αναθέσει το EGP για το δυνητικό πράσινο Εκλογικό σώμα σε 8 βασικές χώρες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης.
Την πολύ ουσιαστική εισήγηση έκανε ο Filipe Henriques, Πολιτικός Σύμβουλος και Αναλυτής Δεδομένων, από το Ευρωπαϊκό Κόμμα Πρασίνων.

Μετά τη συνεδρία, η εκπρόσωπος του Πράσινου Κινήματος Βαλέρια Τελικωστόγλου, δήλωσε: «Η ιστορική αναδρομή και οι επιτυχίες που έχουν γίνει ανά την Ευρώπη, θα είναι οδηγός μας, στις Ευρωεκλογές του 2024. Ειδικά για τη Νότια και Ανατολική Ευρώπη, έχουμε πολλά να κάνουμε»

Go Green με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ
Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη