Ιωάννα Καρβέλη – Κουντούκου: Η υποψήφια βουλευτής του Πράσινου Κινήματος στην Μαγνησία ξέρει να πετυχαίνει 

Γεννήθηκα στο Βόλο και μεγάλωσα στο νησί της Σκοπέλου όπου και αποφοίτησα απο το Γενικο Λύκειο Σκοπέλου. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης.
Είμαι κόρη του Δημήτρη (Τζίμη ) Καρβέλη συνταξιούχου Δασοφύλακα Α΄ του Δασαρχείου Σκοπέλου και της Ουρανίας Παλαιολόγου.
Είμαι σύζυγος του Παντελή Κουντούκου και μητέρα τριών κοριτσιών της Ζαννίνας που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμημα Χρηματοοικονομικά, της Έλενας και της Λυδίας που φοιτούν στο Δημοτικό Σχολείο.
Ζω και κατοικω μόνιμα με την οικογένεια μου στην πόλη του Βόλου. Διατηρώ με τον σύζυγό μου έκθεση κουφωματων αλουμινιου στην Νέα Ιωνία Βόλου επι της οδού Μαιάνδρου 125, ως δεύτερη γενιά της επιχείρησης του Κωνσταντίνου και της Ελένης Κουντούκου. Σαν επιχείρηση είμαστε Πιστοποιημενοι Κατασκευαστες της Ελληνικης Εταιρίας EXALCO και συμμετέχουμε ενεργά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης.

Συμμετείχα στις περιφερειακές εκλογες το 2019 ως υποψηφια Περιφερειακος συμβουλος με τον συνδυασμο “Θεσσαλιά Πράσινη Περιφέρεια”.
Ασχολήθηκα με περιβαλλοντικες δρασεις για την προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων.

Θα αγωνιστώ να υπάρχει Διαγενεακή Δικαιοσύνη και να μην πληρώσουν οι επόμενες γενιές τα
λάθη των προηγούμενων. Θα αγωνιστώ επίσης με όλες τις δυνάμεις μου για τη Δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία, την αμεσοδημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την αλληλεγγύη, την ισότητα και την ελευθερία, ενάντια στον ρατσισμό και τον φασισμό και για τα δικαιώματα των ζώων.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!!

Ιωάννα Καρβέλη – Κουντούκου

Υποψήφια βουλευτής του Πράσινου Κινήματος στην Μαγνησία