Ισχυρό το Πράσινο Κίνημα στις Ευρωεκλογές

Την Ισχυρή Παρουσία του Πράσινου Κινήματος στις επικείμενες εκλογές αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο σε διευρυμένη συνεδρίαση του, όπου συμμετείχαν και υποψήφιοι του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Στο πλαίσιο αυτό, το Πράσινο Κίνημα, έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με κοινωνικές ομάδες και προσωπικότητες από την κοινωνία των πολιτών για να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών. Στην ίδια λογική καλούμε όλους τους πολίτες που έχουν “πράσινη συνείδηση”, να συστρατευθούν μαζί μας. Μακριά από τις περιθωριακές ιδεοληψίες των οικολόγων του παρελθόντος, το Πράσινο Κίνημα, εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί. Εξάλλου οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ιδιαιτέρως κρίσιμες για την Ε.Ε, αλλά και για τη χώρα μας η οποία έχει να εκλέξει “πράσινο” ευρωβουλευτή από το μακρινό 2009. Είναι προφανές, ότι το Πράσινο Κίνημα στην Ελλάδα, θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το ευρωπαϊκό Πράσινο Ευρωψηφοδέλτιο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αυτόν τον Ιούνιο, 400 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ θα διαμορφώσουν το μέλλον της Ευρώπης. Αυτή τη φορά, στο Πράσινο Κίνημα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, με θάρρος, για μια πιο δίκαιη, πιο πράσινη και πιο δημοκρατική Ευρώπη! Γιατί η αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά και των σύχρονων προκλήσεων περνά μέσα από το Πράσινο Κίνημα και των πολιτικών του, που έχουν επιβεβαιωθεί.

Τα τελευταία 5 χρόνια, από το 2019, οι Πράσινοι ευρωβουλευτές εργάζονται ακούραστα για να κάνουν την Πράσινη Συμφωνία (Green Deal) πραγματικότητα.

Τώρα, στοχεύουμε σε μία Πράσινη και Κοινωνική Συμφωνία που προστατεύει το κλίμα, δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας και δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Για το συγκεκριμένο θέμα ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα του κόμματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε σχετικά:

“Η ιστορική αναδρομή και οι επιτυχίες που έχουν γίνει από τους Ευρωπαίους Πράσινους, ανά την Ευρώπη, θα είναι οδηγός μας, στις Ευρωεκλογές του 2024. Γίνεται πλέον καθολικά αποδεκτό ότι η αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η συνεχιζόμενη προσπάθεια για να υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, αλλά και η αντιμετώπιση της ακρίβειας περνούν μέσα από τις πράσινες πολιτικές.

Οι ευρωεκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν και να ενδυναμώσουν αυτές οι πολιτικές, τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Ελλάδα το Πράσινο Κίνημα, έχει επιβεβαιωθεί πλήρως στις προτεινόμενες πολιτικές μας. Ιδίως με το ολοκληρωμένο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης που έχουμε παρουσιάσει. Καλούμε τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας και γίνουν μέρος της πράσινης αλλαγής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.»

Τώρα είναι η ώρα να πάρεις κι εσύ το μέλλον στα χέρια σου.

Δείξε το απαραίτητο θάρρος και ψήφισε Πράσινα.

Μπες στο Πράσινο Κίνημα και γίνε εθελοντής – μέλος της καμπάνιας μας για τις ευρωεκλογές 2024!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.prasinokinima.gr/new-member/

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Go Green… για τη ζωή μας