Συνέντευξη του Εκπροσώπου Τύπου του Πράσινου Κινήματος και υπ. Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης στο Δελτίο Ειδήσεων του EURO CHANNEL

Β. Ρόκος: “Για αυτό είναι απαραίτητη η είσοδος του Πράσινου Κινήματος στη Βουλή” 

Την ευκαιρία να αναφερθεί στις θέσεις του Πράσινου Κινήματος είχε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και υποψήφιος Βουλευτής Α´ Θεσσαλονίκης Βασίλης Ρόκος, στο Δελτίο Ειδήσεων του EURO CHANNEL με τον Αλέξανδρο Φερραίο.
Αρχικά ζητήθηκε από τον κ. Ρόκο να δώσει το στίγμα του Πράσινου Κινήματος και εξήγησε ότι το Πράσινο Κίνημα είναι ένα κόμμα στα πρότυπα των Ευρωπαίων Πρασίνων το οποίο έχει ως στόχο την προώθηση των πράσινων πολιτικών στη χώρα μας.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος υπογράμμισε το γεγονός πως η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της ΕΕ που δεν εκπροσωπείται στο Εθνικό της Κοινοβούλιο ένα “πράσινο” κόμμα και σχολίασε πως αυτό θα έπρεπε να ανησυχεί τους πολίτες. Ενώ θύμισε πως ακόμα και στην Γερμανία οι Πράσινοι συγκυβερνούν.
Ο Βασίλης Ρόκος επισήμανε ότι το Πράσινο Κίνημα είναι υπέρ του επιχειρείν αλλά με πράσινο πρόσημο. Και ενημέρωσε χαρακτηριστικά ότι σχεδόν σε όλη τη χώρα αυτήν την εποχή τοποθετούνται ανεμογεννήτριες, αυτό όπως εξήγησε ο κ. Ρόκος δεν είναι “πράσινη” πολιτική.
Ακριβώς πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση ο κ. Ρόκος ανέφερε πως το Πράσινο Κίνημα ζητά από τους πολίτες να δώσουν τη δυνατότητα στο κόμμα που εκπροσωπεί τον πράσινο χώρο στη χώρα μας να μπει στη Βουλή ώστε να καταφέρει να ασκήσει τις πιέσεις που χρειάζονται για ακολουθηθεί μία πιο πράσινη πολιτική στην Ελλάδα.
Την πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Εκπροσώπου Τυπου του Πράσινου κινήματος Βασίλη Ρόκου μπορείτε να την ακούσετε ΕΔΩ: