Μία πολύ σημαντική συνεδρίαση πραγματοποιείται αύριο Δευτέρα 19 Απριλίου στην Επιτροπή Διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, καθώς θα συζητηθεί το Περιφερειακό Σχέδιο για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή Θεσσαλίας.
Χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια», κ. Αθανάσιος Ακρίβος δήλωσε σχετικά: «Δεν μπορώ να μην δηλώσω ότι όταν ενημερώθηκα για τη συνεδρίαση ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση, καθώς όπως όλοι γνωρίζετε η παράταξή μας η “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” είναι η κατ΄ εξοχήν παράταξη που δίνει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στα θέματα του περιβάλλοντος.
Άλλωστε, όπως ξέρουν και όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου αλλά και γενικότερο το πλούσιο – θέλω να πιστεύω – έργο της παράταξής μας τα θέματα του περιβάλλοντος ήταν αυτά που πάντα είχαμε ως προτεραιότητα, χωρίς βέβαια να υποβαθμίζουμε τα υπόλοιπα εξίσου σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Θεσσαλία και οι πολίτες της.
Δυστυχώς, η Κλιματική Αλλαγή δεν είναι fake news. Είναι πραγματικότητα.
Η Αυτοδιοίκηση πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει δράση και περιβαλλοντική πολιτική ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή.
Εμείς έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένες προτάσεις για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα της Θεσσαλίας.»