Ο επικεφαλής της παράταξης και Αντιπρόεδρος του Ειδικού Συνδέσμου, Ν. Παπαδάκης, ενημέρωσε το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος
ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: “Ανταπόκριση” από το περίπτερο της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ στη ΔΕΘ

Την ευκαιρία να “ξεναγήσει” το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος στα περίπτερα της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) είχε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, κ. Νίκος Παπαδάκης. Ο εκ των κορυφαίων στελεχών του Πράσινου κινήματος ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία καθότι “έπαιζε εντός έδρας”, ως επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”, Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ.
Η παραπάνω δραστηριότητα ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα του Πράσινου Κινήματος, με αφορμή την επίσκεψη στην 86η ΔΕΘ και την παραχώρηση της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου του κόμματος.
Το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος αποτελούνταν από τον συμπρόεδρο του κόμματος, κ. Κώστα Καλογράνη, τον Γενικό Γραμματέα, κ. Λάμπρο Σπάθη, τον εκπρόσωπο Τύπου, κ. Νίκο Καραμπάση, τον επικεφαλής του Οργανωτικού Τομέα, κ. Άγγελο Νταβία, τον Πρόεδρο του Πράσινου Ιδρύματος, κ. Γιάννη Κυριακόπουλο και τον υπεύθυνο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κ. Βαγγέλη Θεοδώρου.
Κατά την ξενάγηση στους εκθεσιακούς χώρους ο κ. Παπαδάκης στάθηκε στην εμβάθυνση των πράσινων πολιτικών που έχουν επιτευχθεί τόσο στην Περιφέρεια Αττικής όσο και τον ΕΔΣΝΑ, “θέματα που είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του Πράσινου Κινήματος και απασχολούν την Περιφέρεια Αττικής και τον Ειδικό Σύνδεσμο”, όπως χαρακτηριστικά είπε.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της ξενάγησης πολλοί επισκέπτες της Έκθεσης ζήτησαν να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται στο περιβάλλον, ειδικά για την ανακύκλωση και τη διαχείριση των απορριμμάτων και πως αυτή συνδέεται με τα δημοτικά τέλη που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες. Ενώ πολλές ερωτήσεις είχαν οι επισκέπτες για την ενεργειακή κρίση και πόσο δύσκολος θα είναι ο Χειμώνας που έρχεται. Οι εκπρόσωποι του κόμματος ενημέρωσαν τους επισκέπτες και τους προέτρεψαν να διαβάσουν το “Πράσινο Σχέδιο Διακυβέρνησης” του Πράσινου Κινήματος που απαντά με κάθε λεπτομέρεια σε όλα αυτά τα ερωτήματα.

Ν. Παπαδάκης: “Συνεχίζουμε για μία Πρότυπη, Πράσινη, Ανθεκτική και Έξυπνη Περιφέρεια”
Μετά το πέρας της ενημέρωσης ο επικεφαλής της παράταξης “Αττική Πράσινη Περιφέρεια”, Περιφερειακός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, κ. Νίκος Παπαδάκης δήλωσε: “Ήταν μία πολύ ευχάριστη και χρήσιμη ενημέρωση για το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΕΔΣΝΑ. Η Αττική Πράσινη Περιφέρεια και η Περιφερειακή Αρχή του κ. Πατούλη συνεργαζόμαστε, καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία αρχών και όσοι παρακολουθούν τα περιφερειακά δρώμενα αναγνωρίζουν τον «πράσινο» δρόμο που ακολουθεί η Περιφέρεια Αττικής. Επίσης, σε αυτά τα τρία χρόνια που η παράταξή μας εξελέγη στην Περιφέρεια Αττικής απέδειξε ότι έκανε πράξη τη φιλοσοφία της στην άσκηση της Αυτοδιοίκησης με συναινέσεις, συγκλίσεις και συμμετοχή.
Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να στηρίζουμε όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών. Συνεχίζουμε για μία Πρότυπη, Πράσινη, Ανθεκτική και Έξυπνη Περιφέρεια που να προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.»