Αμβρόσιος Χριστοδούλου: Ο υποψήφιος βουλευτής του Πράσινου Κινήματος στο Δυτικό Τομεά Αθηνών μάχεται για ένα καλύτερο και πιο “πράσινο” μέλλον

Είμαι ο Αμβρόσιος Χριστοδούλου, γεννήθηκα στο Περιστέρι Αττικής το 1971.

Μεγάλωσα στις αλάνες και στα γήπεδα της Δυτικής Αθήνας. Το 1987 μπήκα στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια υπηρέτησα σχεδόν σε όλη την Ελλάδα από Έβρο και Λήμνο μέχρι Κω, Πολύκαστρο Κιλκίς, Χαλκίδα, Κόρινθο, Κόσοβο και Αθήνα απ’ όπου και αποστρατεύτηκα το 2013.

Έχω τελειώσει το Δημόσιο ΙΕΚ Περιστερίου με ειδικότητα Ειδικός Φοροτεχνικού γραφείου.

Είμαι παντρεμένος με την γνωστή για την πράσινη και αλληλέγγυα οικονομία και υποψήφια με το Πράσινο Κίνημα στη Μεσσηνία Ειρήνη Γκοργκόλια η οποία με συμπληρώνει ως άνθρωπο και κάνει κάθε μέρα μου καλύτερη από την προηγούμενη, και περήφανος πατέρας της Μαρίας Ισμήνης,11 ετών και του Ραφαήλ Ιάσονα 4 ετών.

Ατενίζοντας λοιπόν το μέλλον όχι μόνο των δικών μου παιδιών αλλά όλων μας σας καλώ να βοηθήσετε να το κάνουμε μαζί καλύτερο και πιο πράσινο.

Πάμε δυνατά Δυτικά, πάμε πράσινα. Go green για τη ζωή μας

Αμβρόσιος Χριστοδούλου λοχαγός ε.α.

Υποψήφιος βουλευτής δυτικού τομέα Αθηνών Πράσινο Κίνημα, μέλος της Κεντρικής επιτροπής και συντονιστής χαρτοφυλακίου Εθνικής Άμυνας.