Αθανασία Γιώτα: Η δυναμική υποψήφια του Πράσινου Κινήματος στην Α´ Αθηνών γνωρίζει από μέσα τον “πράσινο” τομέα

Ονομάζομαι Αθανασία Γιώτα, γεννήθηκα το 1991 στα Τρίκαλα και διαμένω στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Είμαι απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στα αγροτικά προϊόντα και εργάζομαι ως υπεύθυνη πωλήσεων σε αλυσίδα καταστημάτων.
Έχοντας εντρυφήσει στον αγροτικό τομέα, το περιβάλλον, η υδάτινη ζωή, η προστασία των δασών και των ζώων αποτελούν για εμένα ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα.
Ως γυναίκα, αλλά και ως άνθρωπος κυρίως, πιστεύω στην ισότητα των δύο φύλων και στις ίσες ευκαιρίες όλων των ανθρώπων για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Ως χώρα άλλο ένα θέμα που αντιμετωπίζουμε είναι η υπογεννητικότητα, και ως λάτρης των παιδιών θα αγωνιστώ να υπάρχει καλυτέρευση συνθηκών της μητέρας με μόνιμο μισθό έως ότου τα παιδιά γίνουν 24 ετών για να μπορούν να τελειώσουν τις σπουδές τους.
Όσον αφορά στους εργαζόμενους θα αγωνιστώ για τον κατώτατο μισθό να υπερβαίνει τα 1200 ευρώ όπως επίσης και για την σύνταξη των ηλικιωμένων.
Κλείνοντας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη που θα μου δείξετε στηρίζοντας με την ψήφο σας στην κάλπη!

Αθανασία Γιώτα

Υποψήφια Βουλευτής του Πράσινου Κινήματος στην Α΄ Αθηνών