Ένας χρόνος από το “προφητικό” συνέδριο του Πράσινου Κινήματος

Πέρασε κι όλας ένας χρόνος από το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουλίου 2021 στον φιλόξενο Πολυχώρο του Δήμου Νέας Σμύρνης “Γαλαξίας”, αφήνοντας μία τεράστια παρακαταθήκη για το αύριο του κόμματος.
Πρώτα από όλα, αποφασίστηκε η αυτόνομη κάθοδος στις επικείμενες εκλογές, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τον Πράσινο χώρο στην Ελλάδα εκφράζει μόνο το Πράσινο Κίνημα. Και επιτρέψτε μας να σχολιάσουμε πως όσα έγιναν σε αυτόν τον χρόνο επιβεβαίωσαν στο 100% αυτήν την απόφαση του Συνεδρίου που κάποιοι την χαρακτήρισαν “προφητική”.
Φυσικά “παράσημο” για το κόμμα είναι ότι ενώ βρισκόμασταν ακόμα στο δύσκολο περιβάλλον λόγω των απαγορεύσεων από την πανδημία, η οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου κατάφερε να φέρει εις πέρας με απόλυτη αρτιότητα ένα αποτέλεσμα που εντυπωσίασε όποιον συμμετείχε είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά.
Τέλος, θυμίζουμε σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των Συμπροέδρων του κόμματος, καθώς και του νέου Γενικού Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, ο νυν Συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης επανεξελέγη με 928 ψήφους και η Συμπρόεδρος ανανέωσε τη θητεία της με 911 σταυρούς. Νέος Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος εξελέγη ο Λάμπρος Σπάθης με 913 ψήφους που ήδη το έργο του σε αυτόν τον ένα χρόνο χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά επιτυχημένο.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 2ο Τακτικό Συνέδριο του Πράσινου Κινήματος.