Φώτης Μπίμπασης, υποψήφιος Ευρωβουλευτής Πράσινου Κινήματος: Επιμένει και πετυχαίνει

 

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Πράσινου Κινήματος Φώτης Μπίμπασης είχε την σπάνια ευκαιρία να βιώσει από πρώτο χέρι, αυτό για το οποίο ο ίδιος πρωτοστάτησε και σε επίπεδο ιδέας αλλά και σχεδιασμού, εδώ και τρία χρόνια.

Ο λόγος γίνεται για τη νέα υπηρεσία που τέθηκε σε λειτουργία στην πρόσφατη αναμέτρηση του μπασκετικού Άρη, και η οποία δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με πρόβλημα όρασης να έχουν τη πρόσβαση και τη δυνατότητα να παρακολουθούν με ειδικό τρόπο τα παιχνίδια της ομάδας με την ενέργεια “Sight with Vision”!

Ο  Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής στηρίζεται σε εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης και σε εργαλεία εφαρμογής μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών διαχείρισης!

Με αυτό τον τρόπο το άθλημα γίνεται προσβάσιμο και συμπεριληπτικό σε ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και το Πράσινο Κίνημα είναι πραγματικά υπερήφανο που ο Φώτης Μπίμπασης είχε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την καινοτομία.

Παρών και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Στίβου

Παράλληλα, ο Φώτης Μπίμπασης, ο οποίος έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή παραβρέθηκε και απένειμε βραβείο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παρά-Στίβου, το οποίο διεξήχθη στο Καυταντζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία. Άλλωστε, είναι γνωστή η στήριξη που προσφέρει ο Φώτης Μπίμπασης σε κάθε αντίστοιχη δραστηριότητα.