Το τηλεοπτικό δεκάλεπτο του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024

Το Πράσινο Κίνημα, εκφράζει την σύγχρονη κυβερνώσα οπτική των “πράσινων πολιτικών”. Με ολοκληρωμένη πρόταση, που εμπεριέχεται στο Σχέδιο Πράσινης Διακυβέρνησης, το οποίο έχει εγκαίρως παρουσιαστεί.

Η ιστορική αναδρομή και οι επιτυχίες που έχουν γίνει από τους Ευρωπαίους Πράσινους, ανά την Ευρώπη, θα είναι οδηγός του Πράσινου Κινήματος, στις Ευρωεκλογές του 2024. Γίνεται πλέον καθολικά αποδεκτό ότι η αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η συνεχιζόμενη προσπάθεια για να υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, αλλά και η αντιμετώπιση της ακρίβειας περνούν μέσα από τις πράσινες πολιτικές.

Οι ευρωεκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν και να ενδυναμώσουν αυτές οι πολιτικές, τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο τηλεοπτικο δεκάλεπτο του Πράσινου Κινήματος για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024, με τον Συμπρόεδρο του κόμματος Κώστα Καλογράνη να παραχωρεί μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο καραμπάση.