Το Πράσινο Κίνημα στηρίζει και συμμετέχει στην Ώρα της Γης

Το Πράσινο Κίνημα γίνεται και φέτος κομμάτι ενός παγκόσμιου κινήματος και συνδέεται με τη φύση παίρνοντας μέρος στην Ώρα της Γης για να στείλει και το δικό του συμβολικό μήνυμα για τη ζωή του πλανήτη που απειλείται!
Η Ώρα της Γης είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες συμμετοχικές εκστρατείες για το περιβάλλον, και γίνεται κάθε χρόνο η αφορμή προκειμένου να ενωθούν οι φωνές εκατομμυρίων ανθρώπων από όλο τον πλανήτη.
Φέτος, στόχος είναι να σταλεί ένα δυνατό μήνυμα πως χρειάζεται να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές και να κάνουμε μία νέα αρχή.
Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία: Ας την εκμεταλλευτούμε κάθε μέρα, μέσα από απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας.
Σβήνουμε τα φώτα στις 20:30, για μία ώρα, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια της μείωσης του ταχύτατου ρυθμού υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε ξανά όσα μας συνδέουν με το “σπίτι” μας, τη Γη.
Φέτος στην Ώρα της Γης, ελάτε να συνδεθούμε όλοι μαζί με τη φύση για μία ώρα αλλά και… για πάντα!
Υπενθυμίζουμε άλλωστε ότι το Πράσινο Κίνημα είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που έχει προτείνει δέσμη 16 μέτρων για την κλιματική αλλαγή.

Η Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Ρία Ακρίβου δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή του Πράσινου Κινήματος στην Ώρα της Γης: «Συμμετέχουμε και εμείς για ακόμα μία φορά στην Ώρα της Γης θέλοντας να στείλουμε το μήνυμα προς όλους ότι η Γη, που είναι στην πραγματικότητα το σπίτι όλων μας απειλείται. Για αυτό θα πρέπει να γίνει από τώρα κάτι για τις επόμενες γενιές.»