Το Πράσινο Κίνημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελ. επαγγελματίες και τη νέα δοσοποίηση όλων των υποχρεώσεων sτο δημόσιο

Τις Θέσεις του Πράσινου Κινήματος για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τη νέα δοσοποίηση όλων των υποχρεώσεων προς το δημόσιο είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, ο Συμπρόεδρος του κόμματος, Κώστας Καλογράνης, κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή “Χωρίς Χρώμα” στο Αρτ TV που παρουσιάζει ο έμπειρος δημοσιογράφος Γιώργος Βαθιώτης.
Εκτός του Συμπροέδρου του Πράσινου Κινήματος στην εκπομπή συμμετείχαν ο πρώην Υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, ο Γιάννης Βαφειαδάκης Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΒΕ και η δημοσιογράφος Λιάνα Ζωγράφου. Ενώ συζητήθηκαν ακόμη τα θέματα της επικαιρότητας όπως: η κακοκαιρία “Μπάλλος” και αν λειτούργησαν τα προληπτικά μέτρα, αν υπάρχουν χρήματα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αν έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης, το ιδιωτικό χρέος, τι γίνεται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, η επόμενη μέρα στην οικονομία καθώς και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Τη συνέντευξη μπορείτε να την παρακολυυθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί: