Στη Δ.Ε.Θ. το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα βρεθεί το Πράσινο Κίνημα, την εβδομάδα 12 – 17 Σεπτεμβρίου 2022. Έχουν προγραμματιστεί, μία σειρά από συναντήσεις, με θεσμικούς παράγοντες της αυτοδιοίκησης και της αγοράς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Συνέντευξη Τύπου του Πράσινου Κινήματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου στις 13.00 στην αίθουσα C του Συνεδριακού Κέντρου Ν.Γερμανός, στο Βελλίδειο.
Την Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν οι δύο συμπρόεδροι Ρία Ακρίβου και Κώστας Καλογράνης, ο οποίος θα είναι και ο επικεφαλής στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές.
Τη Συνέντευξη Τύπου θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Εκπρόσωπος Τύπου του Πράσινου Κινήματος, Νίκος Καραμπάσης.

Θα παρουσιαστεί σε άξονες, το Πράσινο Σχέδιο Εναλλακτικής Διακυβέρνησης του Πράσινου Κινήματος.
Φέτος θα γίνει ειδική αναφορά, στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στην Ενεργειακή Κρίση, στο Δημογραφικό Πρόβλημα στην Πολιτική Προστασία και στα Εθνικά Θέματα.

Σήμερα, η Πολιτική Ατζέντα που έχει διαχρονικά το Πράσινο Κίνημα, είναι επίκαιρη όσο ποτέ. Η Κλιματική Κρίση είναι εδώ και δεν είναι fake news. Επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, πολυεπίπεδα. Με την ενεργειακή κρίση, με τις φυσικές καταστροφές, με την ακρίβεια. Η Πράσινη Μετάβαση, δεν μπορεί να γίνει με όρους του παρελθόντος.
Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη μία χαμένη ευκαιρία.

Σας περιμένουμε να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

Όποια/όποιος δημοσιογράφος από όλη την Ελλάδα, θέλει να υποβάλει ερώτημα, αλλά δεν μπορεί να είναι παρόν, μπορεί να το στείλει μέχρι τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στο press@prasinokinima.gr και θα απαντηθεί, στην Συνέντευξη Τύπου. Θα φροντίσουμε, επίσης να στείλουμε την απάντηση, στο ΜΜΕ που την κατέθεσε.