ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στηρίζει τις Μητέρες Παιδιών με Αναπηρία

Σε μία σημειολογική ενέργεια προέβη το Πράσινο Κίνημα στις 14 Μαΐου. Έδωσε το παρόν στη 2η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με αναπηρία που έλαβε χώρα στο Δήμο Φυλής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Πράσινο Κίνημα στηρίζει το αίτημα να αναδειχθεί η 14η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία.

Στο κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος συμμετείχαν ο Επικεφαλής του Εκλογικού Αγώνα και Συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης, ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Νίκος Παπαδάκης, Ατζελίνα Αβραμάκου, Έλσα Μπάρδα, Νίκος Ντούρος και Βαγγέλης Θεοδώρου.

Μάλιστα ο Επικεφαλής των Ευρωεκλογών Κώστας Καλογράνης, πραγματοποίησε μία από τις επίσημες δηλώσεις του, στην τηλεόραση της ΕΡΤ που είχε κληθεί από το Πράσινο Κίνημα για να αναδειχθεί το γεγονός. Μαζί του στις δηλώσεις ήταν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και η γνωστή ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου, που ήταν η “ψυχή” της διοργάνωσης.
Η 2η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με αναπηρία που συνδιοργάνωσαν το υποστηρικτικό δίκτυο 4ΑΜΕΑ και ο Δήμος Φυλής το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαΐου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στην γεμάτη από κόσμο και παιδιά Πλατεία Ηρώων στα Άνω Λιόσια.