ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Στην Ημερίδα Εργασίας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στην ημερίδα που διοργάνωσε η Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με τίτλο «Ημέρα Εργασίας», έδωσε το παρόν το Πράσινο Κίνημα.
Στόχος της Ημερίδας ήταν η ανάδειξη της αναγκαιότητας και η παρουσίαση της υλοποίησης των δράσεων διασύνδεσης, δικτύωσης και συνεργασίας όλων των δομών και των φορέων που εμπλέκονται, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της άσκησης κοινωνικής πολιτικής από το Δήμο. Το κλιμάκιο του Πράσινου Κινήματος αποτελούσαν ο Συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης, ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης, η υποψήφια ευρωβουλευτής Ατζελίνα Αβραμάκου και η υποψήφια ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Νούσια
Αναγνωρίζοντας πως ο Δήμος είναι πρώτος και βασικός, ίσως, θεσμός στον οποίο απευθύνονται οι πολίτες, ο συμπρόεδρος Κώστας Καλογράνης τόνισε την ανάγκη ανάπτυξης και περαιτέρω επέκτασης δράσεων αλληλεγγύης και υποστήριξης των πολιτών. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της καλής συνεργασίας όλων των δομών του Δήμου, και της κατάλληλης διασύνδεσης και δικτύωσης όλων των φορέων και ατόμων που μπορούν να συνδράμουν στις δράσεις αυτές.