ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Διπλή νίκη στις γαλλικές εκλογές

 

Το Πράσινο Κίνημα χαιρετίζει με έντονη ικανοποίηση τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών, καθώς η νίκη του Νέου Λαϊκού Μετώπου, συμπεριλαμβανομένων των Γάλλων Πρασίνων αποτελεί νίκη για τη δημοκρατία, την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το Πράσινο Κίνημα συγχαίρει τους βουλευτές του «Europe Écologie – Les Verts» που εξελέγησαν  και επανεξελέγησαν στις γαλλικές εκλογές αυτή την Κυριακή, καθώς και όλους όσους εκλέχθηκαν από το Νέο Λαϊκό Μέτωπο.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα εκατομμυρίων ψηφοφόρων που ψηφίζουν για ένα προοδευτικό, φιλοευρωπαϊκό μέλλον, με εκπληκτική συμμετοχή που έφτασε το 66%.

Χάρη στην ευθύνη των προοδευτικών κομμάτων που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σχηματίσουν το Λαϊκό Μέτωπο και όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις σχηματίζοντας ένα «front republicain», η ακροδεξιά δεν κατάφερε να κερδίσει την απόλυτη πλειοψηφία!

Το Πράσινο Κίνημα εύχεται σε όλους τους νεοεκλεγέντες και επανεκλεγέντες τα καλύτερα, καθώς φέρνουν τις ελπίδες και τις υψηλές φιλοδοξίες τους στην Γαλλική Εθνοσυνέλευση!