Πράσινο Κίνημα – Γ. Πατούλης: Συνάντηση στη ΔΕΘ με επίκεντρο την εμβάθυνση των πράσινων πολιτικών

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Θεσσαλονίκη το Πράσινο Κίνημα, με αφορμή της συνέντευξη τύπου του κόμματος στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη ΔΕΘ, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, μετά από πρωτοβουλία του επικεφαλής της παράταξης του Πράσινου Κινήματος στην Περιφέρεια Αττικής Νίκου Παπαδάκη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Νίκος Καραμπάσης.
Οι τέσσερις άνδρες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα εμβάθυνσης των πράσινων πολιτικών, θέματα που είναι στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του Πράσινου Κινήματος και απασχολούν και την Περιφέρεια Αττικής.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη ΔΕΘ, μεταξύ άλλων προβάλλονται οι δράσεις της που έχουν κατά κύριο λόγο αναπτυξιακό και κοινωνικό πρόσημο, με έμφαση σε τομείς όπως η υγεία -διαχείριση πανδημίας – η ανακύκλωση αλλά και σε πρωτοβουλίες που σχετίζονται με την ενίσχυση κοινωνικών δομών.
Ήταν μία πολύ ευχάριστη συνάντηση για την οποία ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης δήλωσε: «Το Πράσινο Κίνημα και η περιφερειακή Αρχή του κ. Πατούλη συνεργάζονται στην Περιφέρεια Αττικής, καθώς έχουν έρθει σε συμφωνία αρχών. Άλλωστε όλοι αναγνωρίζουν τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η παράταξή «Αττική Πράσινη Περιφέρεια» με επικεφαλής τον Νίκο Παπαδάκη στον «πράσινο» δρόμο που ακολουθεί η Περιφέρεια Αττικής. Και σε αυτή τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε θέματα που κατά κύριο λόγο στοχεύουν στην εμβάθυνση των πράσινων πολιτικών και είμαστε ικανοποιημένοι που οι θέσεις μας και οι προτάσεις τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης.»

Ο Επικεφαλής της παράταξης «Αττική Πράσινη Περιφέρεια», περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής Νίκος Παπαδάκης δήλωσε από την πλευρά του: «Σε αυτά τα δύο χρόνια που η παράταξή μας εξελέγη στην Περιφέρεια Αττικής απέδειξε ότι έκανε πράξη τη φιλοσοφία της στην άσκηση της Αυτοδιοίκησης με συναινέσεις, συγκλίσεις και συμμετοχή.
Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί έχουμε αγαστή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη και μπορούμε να στηρίζουμε όλες τις περιβαλλοντικές και παραγωγικές πολιτικές με απώτερο στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της βιώσιμης ευημερίας των πολιτών. Για μία Πρότυπη, Πράσινη, Ανθεκτική και Έξυπνη Περιφέρεια που να προάγει την αειφόρο ανάπτυξη.»