Με το Πράσινο Κίνημα για τη μεγάλη Πράσινη Αλλαγή στις Ευρωεκλογές

 

Σήμερα είμαστε ακριβώς πέντε μήνες πριν την διεξαγωγή των πολύ κρίσιμων Ευρωεκλογών του 2024.

Συγκεκριμένα, αυτόν τον Ιούνιο, 400 εκατομμύρια πολίτες της ΕΕ θα διαμορφώσουν το μέλλον της Ευρώπης. Αυτή τη φορά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, με θάρρος, για μια πιο δίκαιη, πιο πράσινη και πιο δημοκρατική Ευρώπη!

Από το 2019 οι Πράσινοι ευρωβουλευτές εργάζονται ακούραστα για να κάνουν την Πράσινη Συμφωνία (Green Deal) πραγματικότητα.

Τώρα, στοχεύουμε σε μία Πράσινη και Κοινωνική Συμφωνία που προστατεύει το κλίμα, δημιουργεί ποιοτικές θέσεις εργασίας και δεν αφήνει κανέναν πίσω.

Τώρα είναι η ώρα να πάρεις κι εσύ το μέλλον στα χέρια σου. Δείξε το απαραίτητο θάρρος και ψήφισε Πράσινα.

Μπες στο Πράσινο Κίνημα και γίνε εθελοντής – μέλος της καμπάνιας μας για τις ευρωεκλογές 2024!

Εγγραφείτε τώρα στο www.prasinokinima.gr/new-member/

 

Οι δύο Συμπρόεδροι του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης και Ρία Ακρίβου δήλωσαν σχετικά:

“Η ιστορική αναδρομή και οι επιτυχίες που έχουν γίνει από τους Ευρωπαίους Πράσινους, ανά την Ευρώπη, θα είναι οδηγός μας, στις Ευρωεκλογές του 2024. Γίνεται πλέον καθολικά αποδεκτό ότι η αντιμετώπιση της Κλιματικής Κρίσης, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η συνεχιζόμενη προσπάθεια για να υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη, περνούν μέσα από τις πράσινες πολιτικές.

Οι ευρωεκλογές είναι μία μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθούν και να ενδυναμώσουν αυτές οι πολιτικές, τόσο στη χώρα μας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Πάμε δυνατά με το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα στις Ευρωεκλογές. Έλα μαζί μας και γίνε μέρος της πράσινης αλλαγής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.»