Διευθυντής στο Πράσινο Ίδρυμα ο Χαράλαμπος Κόττης

Μία ακόμη σημαντική προσθήκη για το Πράσινο Ίδρυμα “Θεόφραστος” ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος, στην πρόσφατη συνεδρίασή του, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.
Συγκεκριμένα, με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η ανάληψη της θέσης του Διευθυντή του Πράσινου Ιδρύματος από τον κ. Χαράλαμπο Κόττη (σ.σ. Δείτε εδώ το Βιογραφικό). Αξιοσημείωτο είναι πως ο νέος Διευθυντής θα εργαστεί αμισθί, καθώς πρόθεσή του είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του εθελοντικά.
Το Πράσινο Ίδρυμα «Θεόφραστος» είναι μία επιστημονική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία πολιτικής τεκμηρίωσης, που έχει σκοπό τη μελέτη, την ανάλυση και τη διάδοση, με κάθε τρόπο, όλων των πτυχών του οικολογικού και πράσινου προβληματισμού και της πολιτικής οικολογίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο ορίζεται από το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου κινήματος.

Μετά το πέρας της πρόσφατης συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Πράσινου Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να καλωσορίσω τον κ. Χαράλαμπο Κόττη στο Πράσινο Ίδρυμα και να του ευχηθώ μακροημέρευση στην θέση του Διευθυντή του Πράσινου Ιδρύματος. Το πλούσιο βιογραφικό του, οι εξαιρετικές συστάσεις και η επιθυμία του για ανιδιοτελή προσφορά που συμβαδίζει με τις αρχές του Πράσινου ιδρύματος είναι τα καλύτερα διαπιστευτήρια για μία επιτυχημένη θητεία. Καλώς ήρθες Χάρη.»

Από την πλευρά του ο νέος Διευθυντής του Πράσινου Ιδρύματος, κ. Χαράλαμπος Κόττης δήλωσε: «Ευχαριστώ ειλικρινά το Διοικητικό Συμβούλιο του Πράσινου Ιδρύματος για το ζεστό καλωσόρισμα και την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε με το «καλημέρα». Έχω παρακολουθήσει το έργο που επιτελεί το Πράσινο Ίδρυμα και ως υποστηρικτής του Πράσινου Κινήματος ήταν μία ιδανική ευκαιρία για εμένα να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία του Ιδρύματος. Ξεκινάμε με πολλή όρεξη, ιδέες και διάθεση για προσφορά. Τα καλύτερα έρχονται.»

Στη φωτογραφία διακρίνονται ο νέος Διευθυντής του Πράσινου Ιδρύματος, κ. Χαράλαμπος Κόττης, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιάννης Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης και η Αντιπρόεδρος Αγγελική Μπουρμπούλη λίγο μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ιδρύματος: