Στον… αέρα η νέα ηλεκτρονική διαβούλευση της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, της υποστηριζόμενης, από το Πράσινο Κίνημα,  δημοτικής Παράταξης της Αγίας Παρασκευής, «Αλλάζουμε».

Στη δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» ό,τι λέμε το εννοούμε. Έτσι, σε κάθε ευκαιρία εφαρμόζουμε στην πράξη το σύνθημά μας «να μην μιλάμε για τους πολίτες, αλλά να ακούμε τους πολίτες».

 

Το πράξαμε πρόσφατα με το θέμα των χώρων στάθμευσης στους σταθμούς του Μετρό «Δ. Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι» (με πολύ μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας) και το συνεχίζουμε, με το χρονίζον θέμα της έλλειψης δημοτικού κολυμβητηρίου στην Αγία Παρασκευή. Ένα θέμα για το οποίο η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης έχουν ξεκάθαρη άποψη, την οποία και καταθέτουν:

 

Η πόλη μας έχει ανάγκη να ολοκληρωθεί άμεσα το κολυμβητήριο στη θέση που βρίσκεται σήμερα. Για εμάς ήταν σημαντικό σφάλμα της διοίκησης του Β. Ζορμπά η επιλογή να ακυρώσει το 2013 τον σχετικό διαγωνισμό, όπως επίσης είναι αδικαιολόγητη η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει το θέμα η διοίκηση του νυν δημάρχου Γ. Σταθόπουλου, με αποτέλεσμα το έργο να έχει «κολλήσει» για τα καλά.

Yποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης

Ωστόσο, δεν αρκούμαστε μόνο στις δικές μας θέσεις, αλλά επιθυμούμε να καταγράψουμε και τις απόψεις των συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, ενεργοποιούμε και πάλι – μέσω του διαδικτύου – την καμπάνια μας «Εσύ έχεις τον λόγο», προκειμένου να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάθε κάτοικο του Δήμου, μέσα τις επόμενες 10 μέρες, να καταθέσει τις δικές του σκέψεις γι’ αυτό το σημαντικό αθλητικό έργο.