Η παράταξη “Ήλιδα Πράσινος Δήμος” συνεργάζεται με τη “Νέα Γενιά Ιδεών” στις προσεχείς εκλογές


Ακολουθώντας τις Αρχές του Πράσινου Κινήματος, περί συνεργασιών προς όφελος των πολιτών, η δημοτική παράταξη “Ήλιδα Πράσινος Δήμος” με επικεφαλής την κα Βάσια Κουρουπά, προχώρησε στη συνεργασία με την δημοτική παράταξη «Νέα Γενιά Ιδεών» της οποίας ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κράλλης.
Μετά από αυτήν την εξέλιξη η κα Κουρουπά θα συμμετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο που ηγείται ο κ. Κράλλης.
Σε δηλώσεις της η επικεφαλής της παράταξης “Ήλιδα Πράσινος Δήμος” τόνισε: “Μοναδικός γνώμονάς μας ήταν και παραμένει το όφελος των πολιτών. Σε αυτήν την κατεύθυνση κρίναμε πως αυτή η συνεργασία έχει να τους προσφέρει πολλά περισσότερα και για αυτό την αποφασίσαμε.
Αγωνιζόμαστε και εργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε όλα εκείνα που απαιτεί η νέα περίοδος που έρχεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με απόλυτη διαφάνεια στην άσκηση της δημόσιας πολιτικής, υπηρετώντας τους θεσμούς, τη χρηστή διοίκηση και πάνω απ’ όλα το συμφέρον του πολίτη. Είμαστε άφθαρτα πρόσωπα που δεν ερχόμαστε να διεκδικήσουμε θέσεις για να ωφεληθούμε εμείς αλλά για να ωφεληθεί ο τόπος μας!
Εύχομαι μέσα από αυτήν τη συνεργασία να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας για το καλό της περιοχής μας και των συμπολιτών μας.”
Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Δημήτρης Κράλλης δήλωσε: “Βασικός στόχος του προγράμματός μας είναι να διαμορφώσουμε συνθήκες παραγωγικής-τουριστικής ανάπτυξης με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και να συνεισφέρουμε στην Οικολογική – Πράσινη – Ψηφιακή μεταστροφή του Δήμου. Αξιοποιούμε τις εμπειρίες του «Πράσινου Κινήματος» σε διεθνές επίπεδο, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας και ταυτόχρονα να εξασφαλίσουμε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης για τις μελλοντικές γενιές. Σήμερα είμαστε εδώ, ενωμένοι, για να αλλάξουμε απαρχαιωμένες νοοτροπίες και να διαμορφώσουμε από την αρχή τον κοινωνικό-πολιτιστικό-οικονομικό χάρτη του Δήμου Ήλιδας.”

Σύντομο Βιογραφικό Βάσιας Κουρουπά
Η Βάσια Κουρουπά, του Περικλή και της Ευθυμίας Πετροπούλου, γεννήθηκε το 1972. Κατάγεται από την Οινόη και τον Λαγανά του Δήμου Ήλιδας και είναι μητέρα μια κόρης. Έχει ειδικευθεί ως Γραμματέας Διοίκησης και μιλά Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος, παρουσιάστρια Δελτίου Ειδήσεων στον τηλεοπτικό Σταθμό SEVEN, αρθρογράφος στο αυτοδιοικητικό ειδησεογραφικό portal otanews.gr και παραγωγός ραδιοφωνικής εκπομπής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΞΕΝΙΟΣ 94,3. Με την ιδιότητά της ως δημοσιογράφος του otanews.gr απέκτησε γνώσεις για τη Δημόσια Διοίκηση και ιδιαίτερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού.
Ως οπαδός της σωστής διατροφής και της ευεξίας, τα τελευταία έξι χρόνια απασχολείται ως σύμβουλος ευεξίας και διατροφής σε γνωστή παγκόσμια εταιρεία διατροφής.
Η Βάσια Κουρουπά εδώ και σχεδόν μία δεκαετία εγκατέλειψε την Αθήνα, όπου ζούσε, επιλέγοντας ένα εναλλακτικό μοντέλο τρόπου ζωής και κατοικεί πλέον μόνιμα στον Οικισμό της Αμαλιάδας, Παραλία Κουρούτας, όπου δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα ως επιχειρηματίας ενοικιαζόμενων δωματίων, ενώ εργάζεται στον χώρο της εστίασης, ως υπάλληλος. Διακρίνεται για την οικολογική της συνείδηση και ενεργοποιείται εθελοντικά στο φιλοζωικό κίνημα για την προστασία των αδέσποτων ζώων.