Την πρώτη της συνάντηση με πολίτες των Αχαρνών, πραγματοποίησε η Δράση «Αχαρναί Πράσινη Πόλη», με επικεφαλής τον Πέτρο Λ.Γ. Κανελλόπουλο, στο πλαίσιο του υγιούς διαλόγου με τους πολίτες, ώστε να  καταγραφούν τα προβλήματα, οι ελλείψεις και το όραμά τους για έναν καλύτερο Δήμο Αχαρνών.  Η συνάντηση, αποτελεί μέρος μιας συνολικής προσπάθειας ανταλλαγής απόψεων ώστε να εισακουστούν οι πολίτες και να αναδειχθούν τα  θέματα της γειτονιάς τους «μέσα από τα μάτια τους».

Η θεματολογία αφορούσε τρέχοντα προβλήματα πολιτών όπως η αποκομιδή απορριμμάτων, ο φωτισμός δρόμων κ.ά. αλλά και το όραμα των πολιτών πως θα είναι η γειτονιά τους σε δέκα χρόνια από τώρα.

 

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Κίνησης «Αχαρναί – Πράσινη Πόλη», και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών,  Πέτρος Λ.Γ. Κανελλόπουλος«Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε ενεργούς πολίτες, μέσα από τις πρωτοβουλίες μας, να φέρνουν και να θέτουν θέματα που αφορούν συγκεκριμένα στην περιοχή και γειτονιά τους, στον Δήμο Αχαρνών. Η πρώτη συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και θα θέλαμε να ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, καθώς έφεραν στην επικοινωνία μας σημαντικές προτάσεις και οπτικές γωνίες σε θέματα που χρονίζουν στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια οργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων και  καλούμε ιδιώτες, ομάδες πολιτών  και Συλλόγους, να συζητήσουμε μαζί τους. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι να συμβάλλετε ή να συμμετέχετε στην επικοινωνία, με  τις δικές σας προτάσεις ή επισημάνσεις. Παρακαλώ επικοινωνήστε στο praki.kanellopoulos@gmail.com». Ερχόμαστε να σας ακούσουμε  κι όχι να μας ακούσετε!»

 

– Σημειώνεται πως η επισυναπτόμενη φωτογραφία είναι χαμηλής ανάλυσης σεβόμενοι τους κανονισμούς προσωπικών δεδομένων.

 

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ | Παίρνουμε Θέση—Η Πολιτική στην Πράξη υποστηρικτές του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ