Πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας κου Νίκου Σταθόπουλου και του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα κου Ρωμανού Ευάγγελου, η 2η δενδροφύτευση και πότισμα στα καμένα του χώρου της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Ταώ (Νταού) Πεντέλης.
Το παρόν έδωσαν και συμμετείχαν στην δενδροφύτευση ο συμπρόεδρος του Πρασίνου Κινηματος Κωστας Καλογρανης , ο υποψηφιος Περιφερειάρχης Αττικης Νικος Παπαδακης, ο υποψηφιος δήμαρχος Αμαρουσιου Βαγγελης Ρασσιας και μέλη του Πρασίνου Κινηματος.
Στην αναδάσωση συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης με προσωπικό του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ και Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου ζωγράφου κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος με το προσωπικό και εθελοντές του ΣΠΑΥ, ο Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας με το προσωπικό και εθελοντές του δήμου Κρωπίας κ.Θεόδωρος Γρίβας, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασοφυλάκων κ.Παπαδιάς Γεώργιος, οι Θηροφύλακες της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος, Εθελοντές από το ΣΠΑΠ, το Δ.Σ του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορωπίου, ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κρωπίας κ. Κιούσης Δημήτριος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιο Ανατολικής Αττικής και
Μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Καλλιακμάνης Γεώργιος, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Μαρής Γεώργιος, ο Επιπυραγός του 12ου Πυροσβεστικού Σώματος Παλλήνης κ. Νοτόπουλος Θεόδωρος, ο Ναύαρχος ε.α Λιμενικού Σώματος κ. Μπούρας Γεώργιος και ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστόπουλος Νίκος.

Μετά τη δενδροφύτευση η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Γερόντισσα Στυλιανή δεξιώθηκε τους συμμετέχοντες στη δενδροφύτευση στο Αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής .