Την αμέριστη στήριξη του κόμματος έχει ο υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου

Έντονη ήταν η παρουσία του Πράσινου Κινήματος στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Βασίλη Θώδα, υποψήφιου δημάρχου Ζωγράφου, με τον Συνδυασμό «Ώρα για Δουλειά».

Πρόκειται για την δημοτική παράταξη που υποστηρίζει το Πράσινο Κίνημα στο δήμο Ζωγράφου, εμπράκτως, με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό της «Πράσινης» υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, κας Τίνας Τράκου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη εκδήλωση (φώτο)  παρέστησαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Πράσινου Κινήματος, Ματίνα Βρέκου, Κατερίνα Στέφου και Γιάννης Μακρής.

Σε δηλώσεις της, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ηλιούπολης με την παράταξη του δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου «Πρώτα η Ηλιούπολη», κα Ματίνα Βρέκου τόνισε σχετικά: «Με τον Βασίλη Θώδα έχουν γίνει πολλές συζητήσεις που δείχνουν την οικολογική ευαισθησία του, όπως και το πρόγραμμα του με έμφαση στην καθαριότητα και την έξυπνη πόλη. Με τη μεγάλη του εμπειρία στην κεντρική πολιτική σκηνή και με την δική μας συνδρομή πιστεύουμε πως θα αλλάξει ο δήμος Ζωγράφου, σε μία πόλη με ιδανική βιώσιμη ανάπτυξη.»