Γιάννης Σπυράκης – Ρία Ακρίβου

Ο  πρώην αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Πειραιά Γιάννης Σπυράκης θα είναι επικεφαλής της Παράταξης  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ – ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο του Πειραιά.

Ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, με το Πράσινο ΚίνημαΓιάννης  Σπυράκης συναντήθηκε με τη Συμπρόεδρο του Κινήματος Ρία Ακρίβου  και συμφώνησαν ότι ο Πειραιάς, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από την τσιμεντοποίηση και τη συνεχή μείωση των πνευμόνων πρασίνου, χρειάζεται, μεταξύ άλλων, μια αποφασιστική παρέμβαση, με στόχο να πει ΟΧΙ:

  • Στην καταστροφή της Πειραϊκής, που απειλείται με νέους θηριώδεις προβλήτες  κρουαζιέρας.
  • Στον ακόμη μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο, που θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο το βαριά τραυματισμένο περιβάλλον.
  • Στην έλλειψη ενδιαφέροντος για το περιβάλλον, καθώς η πόλη ήδη έχει υποστεί τεράστιο πλήγμα από την εγκατάσταση του τραμ.

Η  Ρία Ακρίβου, Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος δήλωσε σχετικά: Συνεχίζουμε δυναμικά, με τις υποψηφιότητες στελεχών του Πράσινου Κινήματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και καλωσορίζουμε τον κύριο Γιάννη Σπυράκη στο κόμμα μας.  Ο κύριος Σπυράκης είναι έμπειρος, αγαπητός πολιτικός άνδρας που υπηρέτησε με αφοσίωση και επιτυχία τους συνδημότες του και  την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως γνωστό, επί των ημερών της θητείας του η Πόλη του Πειραιά απέκτησε για πρώτη (και τελευταία) φορά “Γαλάζια σημαία” από την ΕΕ για την πλαζ «Βοτσαλάκια». Του ευχόμαστε καλή επιτυχία!»